banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Kom kennismaken met hockey bij MHCH!

Nieuws afbeelding 14-3-2017
UPDATE: inschrijving is gesloten

Kinderen die het leuk vinden hockey uit te proberen, kunnen meedoen aan een clinic en 3 trainingen.  Deze zijn bestemd voor jongens en meisjes van groep 2 t/m 7 van de basisschool (minimaal 6 jaar). Je leert hoe je moet slaan en flatsen en natuurlijk worden er wedstrijdjes gespeeld en leer je een aantal spelregels (wist je trouwens dat je nooit met de bolle kant van de stick mag slaan?). 

Vanaf 5 jaar kun je meedoen met de proeftrainingen van FUNKEY hockey, een nieuwe vorm van sport, spel en een beetje hockey waarbij FUN centraal staat.

Kennismaking met hockey
Je begint met een beginnersclinic op 2 april van 9.30 uur - 11.30 uur (9.00 uur verzamelen). Hier leer je de beginselen. Daarna doe je mee met 3 teamtrainingen in april/mei (trainingsdag afhankelijk van leeftijd).  De kosten bedragen hiervoor € 20,-. Bovendien krijg je een stick en een bal die je mag houden! En daarna kun je bepalen of je lid wil worden van onze club.

Aanmelden t/m 29 maart
Het is helaas niet mogelijk om je meer aan te melden voor de beginnersclinic. 

Heb je nog vragen, mail ons dan via [email protected]
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter