banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Nieuwsbrief MHCH November 2013

Nieuws afbeelding 11-11-2013

Beste leden en ouders,


De voorcompetitie is inmiddels afgerond. Veel van onze jeugdteams zijn hoog geëindigd en daardoor een paar poules gestegen.


JB1 is naar de topklasse gepromoveerd. Voor het eerst in de historie van MHCH dat een team op zo’n hoog niveau speelt.Gefeliciteerd mannen, knap gedaan!


Voor Jongens B2 was het even spannend of ze als team genoeg spelers konden krijgen. Door een mooie poster-actie, door de mannen zelf opgezet, én door de nieuwe coaches Patricia en Manon is het toch gelukt. Mooi, goed gedaan mannen en dames!!


Ook Dames 1 en Heren 1 hebben voor het eerst een voorcompetitie afgewerkt. Niet met als resultaat dat ze in een hogere poule terecht zijn gekomen, maar wel dat ze als team goed op elkaar zijn ingespeeld en nu dus écht voor de punten kunnen gaan.


Begin oktober is Lars Spaan overleden. In de eerste plaats natuurlijk een klap voor Ellen, Sarah en Ole, maar ook voor veel van onze leden én voor de club. Lars was bekend en geliefd bij veel leden en erg actief binnen de vereniging. We zullen Lars enorm missen. Al onze teams hebben het eerste weekend thuis, maar vaak ook bij uitwedstrijden, een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis. Erg indrukwekkend. Bedankt allemaal!


Op 14 november vindt de jaarlijkse ALV plaats. DÉ kans om invloed uit te oefenen bij onze club. Dus: heeft u ideeën of vragen, kom dan de 14e! Vanaf half acht is het clubhuis open. Om 8 uur uur beginnen we. De agenda en andere documenten kunt u vinden op onze website (Inloggen op de website, menu optie 'Documenten'). Nieuw dit jaar is dat we tijdens de ALV het veld gesloten houden voor de seniorentraining.


Een top evenement was het Halloweenfeest van afgelopen zaterdag. Héél veel kinderen én ouders waren heel mooi maar vooral ook heel erg eng verkleed: heksen, vampiers etc. Prachtig! Er zijn mooie foto’s gemaakt die ook al op de site staan. Kijk maar eens snel op Fotoboek!


Voor nu: geniet van de laatste hockeyweekenden voor de winterstop en de voorbereidingen voor het zaalhockeyseizoen!


Met sportieve groet namens het hele bestuur,


Frank Verhulst
Voorzitter


In deze nieuwsbrief (download Nieuwsbrief MHCH November 2013):


1. ALV donderdag 14 november a.s.
2. Halloween
3. A/B-hockeyfeest op komst: zaterdag 14 dec
4. Arbitrage: record aantal geslaagden!!
5. Funkey Niels Roos: Manager Sportiviteit en Respect
6. Herindeling juniorenteams
7. Aftrap zaalhockey
8. Uitnodiging theatervoorstellingen ‘Wel Winnen, he!’
9. Wist u dat...

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter