banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Sportminded Hoevelaken opnieuw een succes

Nieuws afbeelding 5-12-2016
Het was vorige maand al weer zeven jaar geleden, dat de sponsorcommissies van voetbalvereniging sc Hoevelaken en Mixed Hockey Club Hoevelaken, in samenwerking met Rabobank Amersfoort Eemland, onder de naam Sportminded Hoevelaken hun eerste gezamenlijke netwerkavond organiseerden voor hun beider belangrijkste sponsoren. De vraag rijst bij zo’n eerste bijeenkomst, hoe lang een dergelijke activiteit stand kan houden. Heel lang, lijkt het juiste antwoord, want op donderdag 1 december 2016 vond al weer de dertiende bijeenkomst van Sportminded Hoevelaken plaats. Plaats van handeling: Covebo in Nijkerk. 

Een zestigtal ondernemers had aan de uitnodiging gehoor gegeven om de netwerk- cq. bedankavond bij te wonen. De aanwezigen kregen daar het standaard programma voorgeschoteld, dat bestond uit een ontvangst, een buffet, een rondgang door het bedrijf en tenslotte de afsluiting met een aansprekende en inspirerende gastspreker. 

Covebo
Covebo Uitzendgroep is sinds 2001 actief in zowel internationale arbeidsbemiddeling als bemiddeling van Nederlandse vakkrachten. Met enige trots vertelde Jelrik Pott, de vestigingsmanager van Covebo Nijkerk, hoe het bedrijf in vijftien jaar is uitgegroeid van een tweemans zolderkamerbedrijf, tot een toonaangevende speler in de markt, met een uitgebreid netwerk van vestigingen in Nederland, Polen en Duitsland en partners in België, Hongarije, Roemenië, Spanje en Portugal. 

Naast een vestiging in Nijkerk heeft Covebo tal van andere vestigingen, waaronder in Barneveld, Bunschoten en Zeewolde. Men kan bij Covebo terecht voor uitzenden, detachering, werving en selectie alsmede payrol in de specialismen bouw, techniek, productie, logistiek en office.

Tijdens de rondleiding kregen de geïnteresseerden te zien en te horen hoe Covebo als bedrijf is ingericht, waar de speerpunten liggen en hoe de krachten worden gebundeld met andere uitzendorganisaties, waardoor het bedrijf een grote, ambitieuze speler in Europa kan zijn op het gebied van HR dienstverlening.

Paul Smit
Na de rondleiding door het bedrijf was het de beurt aan Paul Smit, om de gasten te vermaken met een interessante verhaal over de werking van het brein. Paul Smit noemt zichzelf filosoof en cabaretier en is momenteel één van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven en diverse overheden. In zijn folder staat hoopvol vermeld, dat Paul Smit in zijn presentaties humor en inhoud combineert en dat hij inspeelt op processen binnen een organisatie. Aan dat verhaal bleek niets gelogen, want in zijn ruim een uur durende uiteenzetting wist de spreker met regelmaat de lachers op zijn hand te krijgen, verbazing te wekken over hoe je als mens door je eigen brein beïnvloed (en belazerd) wordt en de werking van het brein te verlevendigen met vermakelijke anekdotes en beelden. Daarbij gaf hij voorbeelden, hoe ondernemers hun doelgroepen kunnen bereiken door in hun advertenties en berichtgeving in te spelen op de beïnvloeding, die door het brein wordt bewerkstelligd. Kortom, een interessante spreker, waarover en waarmee na afloop door de aanwezigen nog enige tijd met plezier werd nagepraat.


 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter