banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

BBQ "de magie van onze club"

Nieuws afbeelding 6-6-2016
(Opgeven voor a.s. zondag 12 juni 12.00 uur) 

We kunnen terugkijken op een prachtig seizoen bij MHC Hoevelaken! Een jubileumjaar met allerlei extra activiteiten naast de normale jaarkalender + een geweldig jubileummagazine, een klusteam dat vol energie veel zaken op het terrein heeft aangepakt, sportieve successen van de diverse teams, zowel in de zaal als op het veld. MHCH mag zich dan ook prijzen dat er steeds vrijwilligers zijn die het weer mogelijk maakt om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Want waarom moeilijk doen, wanneer het SAMEN kan?

TIJD VOOR EEN FEESTJE!
Als dank voor alles wat je afgelopen jaar hebt gedaan, word je uitgenodigd voor de BBQ op 18 juni a.s. van 16.00 uur - 21.00 uur bij MHCH.
 
De magie van onze club
 
In dit thema is de club aangekleed en zijn er daarnaast veel superleuke activiteiten voor de kinderen. Onder professionele begeleiding kunnen de kinderen diverse circusactiviteiten gaan leren zoals bordjes op stokjes draaien, diabolo, jongleren, menselijke piramide stapelen, bal-lopen en nog veel meer verrassingen. Kom vooral allemaal verkleed in het thema: voor de mooist verklede clown, goochelaar of trapeze-zwaaier (of weet jij nog iets beters?!) ligt een mooie prijs klaar.

Kosten per persoon: 
- vrijwilligers eten gratis mee!!
- kinderen tot 3 jaar eten gratis mee
- kinderen tussen 4 en 12 eten mee voor € 5 per persoon
- kinderen van boven de 12 en volwassen betalen ieder € 10 per persoon  
De kosten moeten ter plekke worden voldaan. Drinken is hier niet bij inbegrepen.
Vooraf graag jouw keuze aangeven voor vlees of vis.

Laat - door middel van het invullen van onderstaand online formulier - even weten of je komt en wie je meeneemt, dan kunnen we voldoende inkopen doen.

(voor zondag 12 juni 12.00 uur ivm de bestelling bij onze slager en sponsor Keurslagerij Steltenpool)

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter