banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Nieuw semi-waterveld en een oefenveldje voor MHCH

Nieuws afbeelding 22-4-2016
De gemeenteraad heeft dinsdag 19 april jl. ingestemd met de realisatie van een
semi-waterveld op veld 1. Ook zal er een nieuw oefenveldje worden aangelegd achter het clubhuis. 

Een semi-waterveld heeft een veel mooiere en snellere rol dan een zand ingestrooid veld en bovendien is spelen op een semi-waterveld minder blessuregevoelig.

De club was al geruime tijd met de gemeente in gesprek. Eerst leek alleen een zand ingestrooid veld haalbaar, maar uiteindelijk is het ons - met wat kunst- en vliegwerk - toch gelukt de gemeente te overtuigen van de voordelen. De budgettaire ruimte van de gemeente was beperkt, maar toen wij bereid waren om ook zelf te investeren en een aantal zaken zelf uit te voeren bleek de gemeente bereid meer te doen.

Met het besluit wat er nu ligt realiseren we een kwalitatief uitstekend veld én een extra oefenveldje, zonder grote budgettaire implicaties. Weliswaar wordt ingezet op een belangrijk deel van de reserves die we als club hebben opgebouwd, maar de contributie blijft – ook naar de toekomst – beheersbaar.

Wij zijn bijzonder content met deze uitkomst, niet in de laatste plaats omdat alle thuiswedstrijden van Heren 1 en Dames 1 straks weer op veld 1 zullen worden gespeeld, zoals het hoort. Met het nieuwe terras en het nieuwe – binnenkort in gebruik te nemen scorebord – zie ik al uit naar de eerste wedstrijden in september.

Namens het bestuur
Hein Brans
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter