banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Beginnersclinic op 17 april a.s.

1-4-2016
Kom kennismaken met hockey bij MHCH!
Kinderen die het leuk vinden hockey uit te proberen, kunnen meedoen aan een clinic en 3 trainingen.  Deze zijn bestemd voor jongens en meisjes van groep 2 t/m 7 van de basisschool (minimaal 6 jaar). Je leert hoe je moet slaan en flatsen en natuurlijk worden er wedstrijdjes gespeeld en leer je een aantal spelregels (wist je trouwens dat je nooit met de bolle kant van de stick mag slaan?). 

Vanaf 5 jaar kun je meedoen met de proeftrainingen van FUNKEY hockey, een nieuwe vorm van sport, spel en een beetje hockey waarbij FUN centraal staat.

Kennismaking met hockey
Je begint met een beginnersclinic op 17 april van 9.30 uur - 11.30 uur (9.00 uur verzamelen). Hier leer je de beginselen. Daarna doe je mee met 3 teamtrainingen in mei (trainingsdag afhankelijk van leeftijd).  De kosten bedragen hiervoor € 20,-. Bovendien krijg je een stick en een bal die je mag houden! En daarna kun je bepalen of je lid wil worden van onze club.

Aanmelden voor 10 april
Meld je online aan via online aanmeldingsformulier  http://goo.gl/forms/uL1wekQ1Dc, uiterlijk voor 10 april. Bij de aanmelding willen we graag weten hoe groot de afstand van de grond tot aan je navel is, zodat we de juiste hockeystick bestellen voor jou.

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter