banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Extra ALV over vervanging veld: 3 maart a.s.

Nieuws afbeelding 20-2-2016
Via deze weg nodigt het bestuur alle leden van MHC Hoevelaken uit voor een extra Algemene LedenVergadering (ALV) op 3 maart a.s. om 20.00 uur

Zoals jullie wellicht al weten wordt het eerste veld deze zomer vervangen. We zijn hierover al geruime tijd in overleg met de gemeente. De afgelopen maanden is het bestek gemaakt en zijn vijf partijen uitgenodigd om een offerte uit te brengen. Komende week is de deadline en zullen we weten wat de inhoud van de offertes zal zijn.

Normaliter staat er 30 dagen om tot een besluit te komen alleen is dat in dit specifieke geval anders en moeten we uiterlijk 5 maart laten al weten wie van de partijen de aanleg 'voorlopig wordt gegund'. Om hieraan te kunnen voldoen beleggen wij donderdagavond 3 maart om 20:00 uur een extra ALV in het clubhuis aan de Weidelaan.

Wij zullen zorgen voor een uiteenzetting van het proces en de keuzes die voorliggen, inclusief de eventuele meerkosten. Uiteraard hopen wij op jullie komst.

Hartelijke groet,

Hein Brans
Voorzitter MHCH
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter