banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Midwinter knakworst clinic Amersfoort Dames 1

Nieuws afbeelding 2-12-2015
Wegens succes herhaald: de midwinter knakworst clinic bij AMHC! 

Het is bijna winter en dat betekent dat zaalhockey weer begint. Maar niet iedereen gaat zaalhockeyen. Daarom organiseert Dames 1 van Amersfoort Mixed Hockey Club (AMHC) op hun club bij Sportpark Birkhoven voor de E- en F-Jeugd een Midwinter Knakworst Clinic.

Wanneer?
Op zaterdag 16 januari van 14.00 - 16.00 uur wordt er een super gezellige clinic door Dames 1 worden georganiseerd. Aansluitend kun je genieten van een lekker broodje knakworst met warme chocolademelk. De ouders kunnen tijdens de clinic langs de kant van het veld naar hun kinderen kijken terwijl ze zich opwarmen met een beker gl├╝hwein. 

Kosten?
De kosten zijn €12,50 per persoon. Het geld kun je overmaken op naam van AMHC Dames 1, bankrekeningnummer NL41 ABNA 0436196115, onder vermelding van naam en team.  De inschrijving is pas definitief indien aangemeld via onderstaande link en de betaling is voldaan.

Er valt ook nog een leuke prijs te winnen: Dames 1 komt jouw team een keer training geven en een wedstrijd coachen! Hoe je dit kunt winnen hoor je tijdens de clinic.

Het zal buiten misschien koud zijn! Maar als we ons daar allemaal warm op kleden, kunnen we 2 uur lang leuk hockeyen met elkaar. Zorg dat je ook op tijd bent zodat je niks mist.

Meld je snel aan via onderstaande link. Vol = Vol! 
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter