banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Overlijdensbericht

Nieuws afbeelding 5-10-2013

Vrijdag hebben wij het intens verdrietige bericht ontvangen dat één van onze leden, Lars Spaan, plotseling is overleden.


Lars is al jarenlang een zeer betrokken en gewaardeerd lid van onze hockeyvereniging. Hij was niet alleen een geweldige hockeyer maar ook een zeer sociaal, betrokken en warm mens.


In het veld was Lars een zeer bepalende speler. Zo wist hij met zijn inzet en hockeytechniek vele goals te scoren en menig teamgenoot en ook het publiek te vermaken.


Ook buiten het veld was Lars druk met de club. Zo heeft hij vele jaren het team van zijn dochter Sarah gecoacht en getraind en afgelopen seizoen zijn ze zelfs kampioen geworden. Daarnaast was Lars inspirator van een groot aantal nieuwe ontwikkelingen binnen de club. Hij heeft aan de basis gestaan van het succesvolle sponsorbeleid waarin ook de Businessclub Sportminded Hoevelaken tot stand is gekomen. Ook heeft hij zich gedurende vele jaren ingezet om tot een goed Dames- en Heren 1 team te komen.


Wij zijn ontzettend dankbaar voor alles wat hij voor onze vereniging heeft gedaan en heeft betekend. Hij bleef altijd heel bescheiden op de achtergrond, maar hij is van onschatbare waarde geweest voor de club. Wij zullen hem allemaal enorm missen.


Wij wensen Ellen, Sarah, Ole en alle andere familieleden en naaste vrienden heel erg veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.


Bestuur MHCH

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter