banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Grote Clubactie 2015 bij MHCH

Nieuws afbeelding 25-9-2015

MHC Hoevelaken doet ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie!

Hockeyclub Hoevelaken is een echte familieclub waar, naast sportieve hockeyprestaties, gezelligheid heel belangrijk is. Lekker napraten na de wedstrijd en gezellig met z’n allen de andere teams aanmoedigen. Om hier nog meer van te kunnen genieten, gaan we binnenkort het terras van onze club flink uitbreiden. En als dat klaar is willen wij op dat terras graag een paar gezellige picknicktafels neerzetten. Deze tafels kopen wij met het geld dat de Grote Clubactie heeft opgebracht. Dus: hoe meer loten jullie verkopen, hoe meer gezellige picknicktafels wij kunnen kopen voor op het nieuwe terras!!

Hoe werkt het?

Lotenverkoop via een eenmalige machtiging:
hiervoor zijn verkoopboekjes beschikbaar. In ieder boekje zitten 20 formulieren. De koper kan één (of meerdere uiteraard!) lot(-en) kopen door zijn gegevens in te vullen op het formulier. Hij geeft hiermee een machtiging af, waardoor dus niet contant hoeft te worden betaald en de kinderen ook niet met contant geld over straat hoeven.

Online lotenverkoop:
de koper vult op de webpagina een éénmalige machtiging in voor het (aantal) gekochte lot(en). Klik hiervoor op deze link en vervolgens op de koop-button. De overige handelingen spreken voor zich.

 
Opbrengsten voor de vereniging
Een lot kost 3 euro. MHCH ontvangt daarvan per lot € 2,40. De Grote Clubactie incasseert de afgegeven machtigingen voor de verkochte loten en stort in december de opbrengst voor de vereniging op onze rekening.

Wanneer loopt de actie?
De Grote Clubactie is landelijk al gestart op 19 september, vanaf dat moment mochten dus al loten worden verkocht. Wij starten dit weekend, op zaterdag 26 september. Het laatste moment waarop jullie de loten kunnen inleveren is woensdag 28 oktober.

De landelijke trekking van de winnende loten is op 10 december. Er zijn mooie prijzen te winnen door de mensen die een lot hebben gekocht (de hoofdprijs is € 100.000,-!).

Wat doen de jeugdleden?
Alle C-, D- en E-jeugdleden van MHCH krijgen uiterlijk zaterdag 26 september van hun teammanager de verkoopboekjes. Zodra ze de boekjes hebben kunnen ze zoveel mogelijk loten gaan verkopen. Eén boekje bestaat uit 20 formulieren. Per machtiging kunnen meerdere loten verkocht worden.

Zodra het boekje helemaal is "leeg verkocht” kan het worden ingeleverd in de speciale inlever box in het clubhuis van MHCH. Deze hangt in de hoek links naast de bar.

Het formulier in het verkoopboekje moet volledig worden ingevuld (naam, adres, postcode en IBAN-bankrekeningnummer). Het ingevulde formulier blijft in het verkoopboekje zitten, maar de koper krijgt er de helft van: het bedankbriefje en een deurzegel

Aan wie verkoop je de loten?
Je kunt de loten verkopen aan iedereen die je maar wilt: ouders, opa en oma, de juf, vrienden, buren, straatgenoten…. Kortom aan zoveel mogelijk mensen!

Je kunt het extra leuk maken door samen met een vriendje of vriendinnetje te gaan en/of bijvoorbeeld je clubtenue aan te trekken. Maar dat hoeft natuurlijk niet.

Wat doe je als het boekje vol is?
Als je boekje vol is is dat natuurlijk fantastisch!
Gooi het volle boekje (met daarin dus de ingevulde machtigingen) dan in de inlever box die links naast de bar in de hoek van het clubhuis hangt.

Is de uiterlijke inleverdatum van 28 oktober nog niet verstreken, dan kun je nog een nieuw boekje ophalen achter de bar en nóg meer loten gaan verkopen.

Uiteindelijk moeten alle boekjes (ook als ze niet vol zijn) in ieder geval uiterlijk op woensdag 28 oktober in de inlever box worden gegooid.

Je mag de boekjes ook altijd bij jouw coach of teammanager inleveren, dan zorgt die ervoor dat ze op de juiste plek terecht komen.

Leuke prijzen voor de beste verkopers en beste teams!

De club heeft hele mooie prijzen voor de beste verkopers! Daarbij gaat het niet alleen om de beste individuele verkoper, maar ook om het beste team.

Om alvast een klein tipje van de sluier op te lichten: we bijvoorbeeld voor het hele team een prachtige gepersonaliseerde teamtaart, speciaal gemaakt door Taart & Toet van Eline Hulst.

Heel veel succes allemaal met de verkoop!

Zijn er vragen? Stel die dan door een mail te sturen aan [email protected].

 

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter