banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

MHCH Primeur: Jongens B1 naar de Topklasse??

Nieuws afbeelding 2-10-2013
Komende zaterdag vinden de laatste wedstrijden in de voorcompetitie plaats. Sommige teams staan al boven aan en zullen in een hogere poule gaan spelen. Gefeliciteerd, goed gedaan! Sommige teams staan lager in de poule en zullen wat lager gaan spelen. Ook goed, je zult zien dat het hockeyen veel leuker wordt.

Bijzonder dit weekend is de wedstrijd van JB1. Zij kunnen nummer 1 in de poule worden en dan promoveren ze naar de Topklasse!! Een niveau van competitie dat nog nooit in de historie van M.H.C.H. is behaald.
De mannen zijn ontzettend hard aan het trainen voor aanstaande zaterdag. Spandersbosch JB1 is de tegenstander en daarvan moet gewonnen worden in deze finale. 

Daarom willen wij een oproep doen aan alle leden, vrienden/vriendinnen en familieleden om ons te komen aanmoedigen in dit spannende finale duel om de Topklasse! De wedstrijd wordt gespeeld om 15:00 uur.

Succes mannen en komt allen!!
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter