banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Opening Lustrumseizoen groot feest

Nieuws afbeelding 9-9-2015
Zaterdag 29 augustus is het lustrumseizoen van Mixed Hockeyclub Hoevelaken zeer feestelijk geopend. Vier teams samengesteld uit oud-leden (Oldstorks) van de club startten het programma om half twee met twee onderlinge wedstrijden, aangemoedigd door leden en nog veel meer oud-leden. Daarna werd het lustrumjaar officieel geopend door voorzitter Frank Verhulst en feliciteerde Marly Klein, oud-lid en wethouder van de gemeente Nijkerk, de club met haar jubileum. Het openingswoord van Frank werd gevolgd door een driewerf hoera van alle aanwezigen die op foto is vastgelegd.

De receptie die volgde was een weerzien van heel veel mensen, en duurde eigenlijk veel te kort. Er werd genoten van een heerlijk biertje en wijntje uit de nieuwe buitenbar van de club ondersteund door een uitgebreide film- en fotocollage in het clubhuis. Heel veel oud-leden herkenden zich daarin en maakten de stoere verhalen van vroeger allen maar leuker.

De apotheose was een quiz "petje op - petje af" om eens goed de kennis van 40 jaar MHCH te testen onder de bezoekers die daarna moeite hadden weer naar huis te vertrekken. Het weer werkte super zonnig mee en maakte de dag tot een onvergetelijk evenement van dit lustrumseizoen.

De lustrumcommissie, Veteranen B, wil alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan het geslaagde evenement!

>> Bekijk het foto-album
 
Marly Klein, oud-lid en wethouder van de gemeente Nijkerk, feliciteert de club met haar jubileum


Deel van het oprichtingsbestuur MHCH: middelste 3 personen vlnr Han van Kooten, André Spoorenberg, Charles van de Rest 
 
Dames 1 uit 1991


Een mooie zonnige dag


Oud leden
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Twitter