banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Rabo hockey fandag op 24 oktober in Zoetermeer

Nieuws afbeelding 9-9-2015
Op weg naar Rio
Op zaterdag  24 oktober vindt op MHC Zoetermeer de jaarlijkse Rabo hockey fandag plaats. De fandag is een evenement speciaal voor alle hockeyfans tussen de 6 en de 12 jaar. Deze dag is één van de weinige momenten waarop kinderen alle hockeyhelden en –heldinnen van het ‘grote’ Oranje kunnen ontmoeten. Dit jaar staat de dag in het teken van de Olympische Spelen, die in 2016 in Rio de Janeiro wordt gehouden. 

Training met internationals
Na de presentatie van de teams en een demonstratie krijgen de deelnemers in groepen training van de internationals. Een mooie kans om met of tegen de hockeytoppers te spelen. Ook kunnen de kinderen  Maartje Paumen, Robbert Kemperman en andere hockeyhelden vragen stellen tijdens een persconferentie en met hen op de foto gaan. 

Speciaal voor de ouders geeft de bondscoach een presentatie over de voorbereiding op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro. 

Hockeyfans in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar kunnen zich inschrijven
Inschrijven kan via www.rabosport.nl/fandag. Nieuw dit jaar is dat je niet alleen individueel maar ook per team kan opgeven. De inschrijvingsperiode loopt tot 1 oktober. Bij over intekening vindt er een loting plaats. 

Het programma 
Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:
12.00 uur Ontvangst kinderen
12.45 uur Introductie nationale teams
13.15 uur Start hockey clinics en persconferentie
15.45 uur Start handtekeningen/foto sessie
17.15 uur Afsluiting met foto
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter