banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Lustrum opening 29 augustus: (oud) leden gezocht

6-7-2015

Oproep voor alle (oud) leden!!!  Uitnodiging voor OLDSTORKS

UPDATE: lijst van de aanmeldingen t/m 17 augustus jl. Staan jouw (oud) teamleden er al bij? En vergeet niet om jezelf ook aan te melden.

Dit jaar bestaat de Mixed Hockeyclub Hoevelaken 40 jaar en dat laten wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Dat moeten we vieren!! De afslag van het lustrum begint op zaterdag 29 augustus a.s! Wij hopen op deze dag veel (oud) leden te zien en willen dan een (of meer) OLDSTORKS (ALLSTARS) team(s) samenstellen. Zij zullen dan in het strijdperk treden met een uitgekiende selectie van huidige leden (ook OLDSTORKS).

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit: 
13.00                        Welkom
13.30                        OLDSTORKS (ALLSTARS) wedstrijd op 1 of 2 velden.
14.30                        Omkleden, uitwisselen van sterke verhalen
15.00                        Lustrum Openingshandeling
15.00 - 17.00            Lustrum Receptie

De receptie staat in het teken van bijpraten, herinneringen ophalen, en hoe geweldig het vroeger was! Natuurlijk praten we ook over de hedendaagse leuke club en welke ambities er nog liggen voor de toekomst. Het muziekvolume wordt hier helemaal op aangepast. 

Wij zouden het erg leuk vinden als je er bij kunt zijn!! 
Dus leden: meld je aan. En ken je zelf nog oud leden die wij via hun email, Facebook of Twitter niet konden bereiken, geef dit bericht dan aan hen door! Meld je aan via het aanmeldingsformulier

We hopen zoveel mogelijk (oud) leden op 29 augustus te zien! Hoe meer zielen, hoe meer (hockey-) vreugd! Op de website komt een lijst waarop de aanmeldingen vermeldt worden. Je kunt je dan alvast verheugen op de ontmoeting van al die oude bekenden! 
Bijlage

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter