banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Voor 10e keer Sportminded Hoevelaken!

26-6-2015
De sponsorcommissie hockey en voetbal hebben gezamenlijk, voor de tiende keer, een avond georganiseerd voor alle sponsoren. Slager Steltenpool verzorgde een heerlijke BBQ en de sponsoren konden genieten van een biertje op het terras. Twee gastsprekers vulden een interessante avond over hun manier van ondernemen. 

Marcel Hof presenteerde de extreme prestaties van ons lichaam.Hij neemt ons mee in de wereld van "Iceman” (zijn broer Wim Hof): hoe ons lichaam in staat is om de kou te trotseren, hoe je het fysiek makkelijk langer volhoudt en hoe je, wetenschappelijk onderbouwd, je immuunsysteem kan beïnvloeden. Om zijn verhaal in de praktijk te brengen werden er in de zaal ademhalingsoefeningen gedaan en opdrukoefeningen op het veld. Dit resulteerden in een algeheel fitter gevoel en was voor de meesten onder ons een ware eyeopener. 

De tweede spreker was Omar Munie, een succesvol tassendesigner. Hij vertelde een 
indrukwekkend verhaal hoe hij van een dromende vluchteling tot een succesvol topdesigner groeide. Omar gaat nu de hele wereld over voor bekendheden. Hij ontwerpt tassen voor o.a. Oprah Winfrey, Hillary Clinton en Maxima. 

Renate de Groot en Katja Griever werden, tot slot, ook nog in het zonnetje gezet voor hun fantastische inzet in de afgelopen vijf en half jaar. Met deze 10e bijeenkomst neemt Sportminded Hoevelaken onder luid applaus afscheid van deze twee gewaardeerde mede-organisatoren.

Al met al was het weer een betekenisvolle avond die vol waardering is ontvangen! 

In oktober volgt de volgende bijeenkomst door Rabobank Amersfoort, in hun pand op de Computerweg.

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter