banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Wedstrijdshirts (ver)kopen tijdens kledingbeurs

10-6-2015
Is je kind uit het wedstrijdshirt gegroeid of kun je zelf een nieuw shirt gebruiken? Op de Let’s stick together-dag van 20 juni houdt de club een kleine kledingbeurs om tweedehands wedstrijdshirts van de club te kopen of verkopen.

Interesse om je shirt te verkopen? Log in op de website en ga naar "webwinkel” (linksonder in menu). Hier kun je een verkoopnummer aanvragen. Na ontvangst van het verkoopnummer: 
  • Voorzie het shirt van een sticker of schilderstape met het nummer erop.  
  • Gebruik hetzelfde nummer als je meerdere shirts in de verkoop hebt. Voor de aanmelding moet je per shirt wel opnieuw een e-mailadres opgeven.

Inleveren:

De shirts kunnen ingeleverd worden op woensdag 17 juni van 19:00 tot 20:30 uur bij het clubhuis van MHCH. 

Verkoop:
De (ver)koop van de shirts vindt plaats op de Let’s stick together-dag (zaterdag 20 juni) in het clubhuis. De verkoop is de hele dag tenzij alle shirts al eerder verkocht zijn.  

De shirts verkopen wij voor de vaste prijs van €10,- waarvan 10% van de opbrengst voor MHCH is. Dat betekent dat je dus € 9,- per verkocht shirt krijgt.

Ophalen:
De opbrengt of onverkochte shirts kunnen in het clubhuis opgehaald worden op dinsdag 23 juni tussen 19:00-20:00 uur. 
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter