banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Masterclass voor keepers MHCH, door David Harte

28-4-2015
Op donderdagavond 30 april zal David Harte naar MHCH komen voor het geven van een keepers masterclass. Tijdstip is vanaf 19.30 tot max. 21.00 uur. De masterclass zal gegeven worden voor de vaste keepers van de jeugd team ( D, C, B, A) en keepers van de H1 en D1.

David Harte is de 1ste keeper van SV Kampong H1 en de 1ste keeper van het Ierse heren nationale hockeyteam. David is in het bezit van veel kennis en kunde t.a.v. het keepersvak. David werkt onder meer samen met hockey goeroe, op goalie vakgebied, Martijn Drijver. Afgelopen winterperiode is David onder meer uitgeroepen tot  beste keeper van de Hockey World League 2, met zijn Ierse elftal. Ook is David in deze periode voor langere tijd naar  India geweest om deel te nemen aan de precieuze HIL toernooi. Daar was David de keeper van het DabangMunbai team.

De keepers van MHCH trainen al jaren, elke vrijdagavond van 19.30 tot 20.30 uur, onder leiding van Enrico van Delden en Ron Heeres. Tijdens deze trainingen wordt hun met veel enthousiasme de fijne kneepjes van het vak bijgebracht en gaan ze met sprongen vooruit. Nu krijgen deze kanjers een kans om van een professionele topkeeper een training te krijgen! David zal met zijn training de vaardigheden van de keepers verder verdiepen en ons laten delen in zijn ervaringen, kennis en kunde.  Dus laten wij een er geweldige avond van maken. 

Natuurlijk hebben we niet elke dag de mogelijkheid een tophockeyer aan het werk te zien, graag nodigen wij iedereen uit om naar deze masterclass te komen bekijken. Deze masterclass komt in plaats van de vrijdagtraining van 19.30 uur tot 20.30 uur.
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Zaalhockey is weer begonnen

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter