banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Bijeenkomst voor nieuwe leden

10-2-2015
Als je als nieuw lid de hockeyvereniging binnen stapt, roept dat meestal vragen op. Je wilt de vereniging wat beter leren kennen maar wie doet wat? Welke commissies zijn er allemaal?

Om hier een "gezicht” aan te geven, organiseert de vereniging twee keer per jaar een kennismakingsmoment voor de ouders van nieuwe leden. Op deze avond kunnen zij kennismaken met de commissie- en bestuursleden van onze hockeyclub. De verschillende vrijwilligers stellen zich aan u voor. Zij vertellen u in het kort over hun rol binnen de club en beantwoorden tevens de vragen die bij u leven. Misschien vindt u het ook leuk om zelf een actievere bijdrage te leveren aan de club? Ook dat  is mogelijk! 

Eerstvolgende kennismaking
De eerste mogelijkheid om kennis te maken vindt plaats op maandag 9 maart, op twee verschillende tijdstippen. U bent van harte welkom om 17:30 uur en om 18:15 uur. Andere belangstellende ouders zijn ook van harte welkom om aan te schuiven.
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter