banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Jeugdleden gezocht voor het jeugdbestuur!

10-2-2015
Het is de bedoeling dat alle jeugdleden van MHCH met heel veel plezier naar de hockeyclub komen. Voor hockey natuurlijk maar ook voor de gezelligheid!

Het jeugdbestuur
Wie weet er beter wat de jeugd leuk vindt, dan de jeugd zelf? Om die reden is het bestuur van MHCH op zoek naar gezellige, creatieve en betrokken jeugdleden die samen ‘het Jeugdbestuur’ willen vormen. Het Jeugdbestuur vertegenwoordigt de jeugdleden van onze hockeyclub. Zij adviseren het ‘gewone’ bestuur zo goed mogelijk over allerlei zaken die de jeugd aan gaan. Ze organiseren ook evenementen en feesten voor de jeugdleden. Voor het 40 jarig lustrumfeest kunnen we de hulp van het jeugdbestuur dus al goed gebruiken!

Actieve en enthousiaste jeugdleden
We zijn op zoek naar vertegenwoordigers uit de verschillende jeugdteams voor het jeugdbestuur. Vandaar het verzoek aan de coaches en de ouders, om het volgende te bespreken met jullie jeugdteamleden. Kennen jullie iemand in jullie jeugdteam met goede ideeën? Iemand die makkelijk praat en iemand die het leuk vindt om activiteiten te organiseren? Wie vinden jullie geschikt voor het jeugdbestuur? Wie wil en kan de jeugd volgens jullie goed vertegenwoordigen?

Als jullie met jullie team iemand weten die graag in het jeugdbestuur wil, dan kan de coach of de ouder van het jeugdlid diegene opgeven via [email protected]. Vermeld hierbij dan de naam van het nieuwe jeugdbestuurslid en dat van je team. Je mag er ook vast bij zetten welke leuke ideeën en plannen je al voor de jeugd hebt en voor het 40-jarige feest van MHCH!
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter