banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Sponsoravond sc Hoevelaken en MHCH weer succes

4-2-2015
Voetbalvereniging sc Hoevelaken en de Hoevelakense Mixed Hockeyclub vinden het belangrijk, om aandacht te schenken aan hun sponsoren. Daarom organiseren de sponsorcommissies van beide verenigingen onder de naam Sportminded Hoevelaken al sinds november 2009 gezamenlijk een halfjaarlijkse sponsorbijeenkomst. Op inspirerende locaties krijgen de ‘geldschieters’ een buffet aangeboden, gevolgd door een gastspreker. 

"Van marktkraam tot marktleider": Drukwerkdeal.nl
Op woensdag 28 januari 2015 was al weer de achtste sponsorbijeenkomst, ditmaal gehouden bij PON/MAN Trucks & Bus in Leusden, waar gastspreker Marco Aarnink binnen het thema "Van marktkraam tot marktleider” vertelde, hoe hij een afstudeerproject tot een miljoenenbusiness wist te brengen. Hij deed dit met internetdrukkerij Drukwerkdeal.nl. Massa is kassa blijkt een functioneel motto, want door het op een efficiënte manier drukken van eerst visitekaartjes en later briefpapier en enveloppen wist Marco Aarnink met zijn bedrijf veel klanten te trekken. Door langzamerhand ook ander drukwerk te verzorgen, groeide zijn bedrijf dermate, dat hij voor een miljoenenbedrag zijn ‘toko’ kon verkopen aan Vista Print. Nog voor zijn 30ste jaar is hij daarmee miljonair.

Al 68 jaar Pon
Voorafgaand aan deze successtory vertelde Ernst-Jan van Eijkelenburg, Senior Vice President PCV and PAR, aan een vijftigtal ondernemers over het groeiende succes van familiebedrijf PON. Aan het begin van de ketting stond Mijndert Pon, die aan het eind van de 19e in huishoudelijke artikelen en naaimachines opende in Amersfoort. Niet lang daarna werd hij de grondlegger van Pon Holdings en kreeg hij het importeurschap van Opel fietsen. In 1947 kreeg Pon als eerste in de wereld een importeurschap van Volkswagen en arriveerden op 16 oktober van dat jaar de eerste zes ‘Kevers’ in Nederland. PON is echter al lang niet meer bekend van alleen de ‘Kever’, is van een handelshuis inmiddels gegroeid tot een productiehuis, waar je onder het motto ‘From moving you to moving mountains’ onder andere terecht kunt voor fietsen, (luxe) personenauto’s, vrachtwagens, bussen en graafmachines. 

Vooral door genoemde sprekers mag Sportminded Hoevelaken, die mede mogelijk werd gemaakt door Rabobank Amersfoort e.o., opnieuw een succes worden genoemd.

Namens SC Hoevelaken en MHCH
Robert Kreuning
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter