banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Cursus hardlopen in Hoevelaken

5-9-2013
Wegens groot succes herhaald: Cursus hardlopen herhaald in Hoevelaken

Hockeyclub Hoevelaken en Atletiek Vereniging Nijkerk hebben samen besloten om, vanwege het grote succes van de vorige keer, wederom een cursus leren hardlopen aan te bieden.

Je kunt je nu opgeven om te leren hardlopen, onder de bezielende leiding van ervaren en gediplomeerde looptrainers van Atletiek Vereniging Nijkerk. De training is vooral bedoeld voor beginnende lopers en lopers met weinig hardloopervaring.

Gedurende een periode van 10 weken ga je eenmaal per week ongeveer anderhalf uur onder begeleiding hardlopen. Maar je gaat niet zomaar alleen hardlopenâ€Â¦.. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de verschillende aspecten van het hardlopen, zoals een goede warming-up en cooling-down, loopscholing en looptechniek.

De cursus is gericht op een ontspannen manier van lopen, die minder belastend, energiezuinig en daardoor ook minder blessure gevoelig is. Het accent ligt vooral op de techniek en minder op afstand en tijd. Want als je eenmaal de goede techniek te pakken hebt, komen afstand en tijd vanzelf wel! Je zult merken dat je vrij snel meer uithoudingsvermogen krijgt en dat, naarmate de cursus vordert, de afstanden steeds verder en de pauzes steeds korter worden.

Iedereen van 18 jaar en ouder kan meedoen aan deze cursus! Of je nu lid bent van MHC Hoevelaken of niet, man of vrouw, jong of oud. We beginnen gewoon helemaal aan het begin.

Naast de looptraining op zondagmorgen krijg je een schema mee met de training die je door de week zelf moet doen.

Vorige keer heeft een aantal deelnemers zich gezamenlijk ingeschreven voor een leuk hardloopevenement in de omgeving aan het einde van de cursus. En zij hebben allemaal zonder problemen minimaal 5 kilometer uitgelopen!

Wat: Cursus hardlopen voor beginners en lopers met weinig hardloopervaring.

Wanneer: Vanaf zondag 6 oktober 2013 gedurende 10 weken.

Waar: Het programma start en eindigt bij MHC Hoevelaken, Weidelaan 31

Tijd: Zondagmorgen van 10.00 tot ongeveer 11.30 uur.

Kosten: 50 Euro voor 10 weken, contant te voldoen bij de eerste les.

Uiterlijke inschrijving: Zondag 29 september 2013 via Margreet van Breemen [email protected].
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter