banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Grote Club Actie succesvol verlopen

10-12-2014

Ook dit jaar hebben vele leden zich weer actief ingezet om loten te verkopen voor De Grote Club Actie. Het resultaat mag er zijn. De verkoop heeft bijna € 2.000 opgebracht. 

Vanuit het bestuur is besloten om het geld dat ingezameld is met de Grote Club Actie van 2013 en 2014 bij elkaar te leggen en daar kluisjes voor de keepersspullen van te kopen. Aan de keeperskluisjes is veel behoefte aan en op deze manier worden de kosten van deze investering ook grotendeels gedekt.

Het eerdere idee om met het geld van de Grote Club Actie van vorig jaar zaalhockey balken voor op het hockeyveld buiten te kopen, is daarmee komen te vervallen. Het blijkt het spelen met deze balken op het veld toch echt wel heel anders is dan het spelen in de zaal. Daarnaast hebben we ook behoorlijk wat zaalhockeycapaciteit kunnen inkopen, dus er kan flink getraind worden in de zaal. Tot slot zijn de kosten van aanschaf van deze balken flink hoger dan de inkomsten vanuit de Grote Club Actie.

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter