banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Update: nog steeds oliebollenverkopers gezocht!!

18-12-2014

Alle oliebollenverkopers verzamelen!!

Het einde van het jaar is nu echt in zicht. En dan maken wij ons op voor de traditionele MHCH Oliebollenverkoop. Dit jaar op maandag 29 en dinsdag 30 december van 9 tot 17 uur. We organiseren de verkoop in samenwerking met Albert Heijn Hoevelaken.

We zijn nog dringend op zoek naar vrijwilligers die twee of drie uurtjes op deze dagen willen komen helpen met de verkoop in de kraam bij de AH in Hoevelaken. Gezellig met je teamgenoten aan de slag voor het goede doel!


We hebben nog vrijwilligers nodig voor de volgende blokken:

29 december:
- van 9 tot 11 uur
- van 11 tot 13 uur


30 december:
- van 9 tot 11 uur    
- van 15 tot 17 uur

De opbrengst van de verkoop komt dit jaar ten goede aan het Jeugdsportfonds. Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen vanaf 4 tot 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Samen met onze sponsor Rabobank willen we graag ons steentje bijdragen om ook deze kinderen te kunnen laten sporten.

We hebben veel leden nodig voor de oliebollenverkoop. Je hulp wordt zeer gewaardeerd! Kun je een paar uurtjes komen helpen, geeft je dan snel op. Stuur zsm een mail met je gegevens naar [email protected]

Alvast veel dank voor jullie medewerking. Op naar een mooi resultaat voor het Jeugdsportfonds!

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter