banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Nieuwe MHCH website

Nieuws afbeelding 2-9-2013

Al langere tijd denken we na over communicatie naar en tussen leden en de rol die de website, mobiele apps, Facebook en sites als Teamers daarin kunnen spelen. We waren zelfs al bezig met een pilot voor het zelf indelen van bar- en rijdiensten.

In het voorjaar presenteerde de KNHB en haar partner Lisa echter een geweldige nieuwe opzet voor een clubsite, inclusief mobiele apps, schermen in het clubhuis en heel veel functionaliteit voor communicatie binnen de club en binnen de teams.

Lisa verzorgt inmiddels voor meer dan 80% van de hockeyclubs de ledenadministratie, de website en de mobiele app. Lisa is daardoor in staat om in zo’n hoog tempo nieuwe diensten te ontwikkelen, dat wij het niet langer zinvol en verantwoord vinden om het zelf te doen.

Dit betekent dus een nieuwe website! Alle leden en teams gaan de nieuwe website gebruiken, zodat alle informatie op één plek te vinden is. De website is natuurlijk voor iedereen toegankelijk, maar biedt leden die zijn ingelogd meer informatie en functionaliteit.

Om in te kunnen loggen ontvangen alle leden deze week een mail met een link naar het registreren en inloggen en verdere instructies.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Save de date

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter