banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Overlijdensbericht Loes Lodewijks

Nieuws afbeelding 10-11-2014

Drie dagen na de succesvolle re√ľnie van oud-veterinnen B kwam het onvoorstelbare bericht dat hun oud-teamlid Loes Lodewijks plotseling is overleden. Loes, die altijd voor iedereen in de vereniging klaarstond, is niet meer.

 

Vanaf het eerste uur was Loes heel nauw betrokken bij de oprichting en het wel en wee van Mixed Hockeyclub Hoevelaken.

Zo trainde Loes jarenlang de Veterinnen op maandagmiddag. Maar vooral de jeugd had haar speciale aandacht. Veel kinderen hebben gedurende een groot aantal jaren training van Loes gehad. Daarnaast was Loes een vraagbaak voor iedereen en een echte alleskunner.


Als jeugdcommissielid kreeg zij in 1989 (samen met Ank Vlek en Elly Blom) de Pul van Verdienste. Loes was ook lid van de TC. In die functie legde zij contact met Joop Hemelraad, en wist zij deze toptrainer/coach voor Heren 1 naar Hoevelaken te halen. In de TC was Loes verantwoordelijk voor de trainingen. Ook bepaalde zij gedurende een groot aantal jaren, samen met haar mede-commissieleden, het technisch beleid.


Loes hield niet van lange discussies. Zij was daadkrachtig, hakte snel knopen door en sprak altijd met grote kennis van zaken.


In 1990 werd Loes Lid van verdienste. Maar voor Loes was dit niet het einde van haar inzet voor MHC Hoevelaken. Zij bleef actief met het trainen van jeugd. Daar lag toch haar hart. Zelfs na haar verhuizing naar Zeewolde stond ze nog met grote regelmaat op het veld.


In 1998 werd Loes benoemd tot Erelid van MHC Hoevelaken, vanwege haar grote inzet gedurende vele jaren.


Tot op de dag van vandaag is Loes het hockey trouw gebleven. Iedere dinsdag stond ze nog op het veld bij de Veterinnen. Ook haar hockeykwaliteiten zullen we nu moeten missen.

 

Door mensen als Loes hebben we nu een prachtige vereniging. We zijn haar veel dank verschuldigd. We zullen Loes allemaal heel erg missen!

 

Wij wensen Jan, Jeroen, Yvonne, Lindy en de kleinkinderen, alle andere familieleden, naaste vrienden, het Veterinnenteam en verder iedereen die haar gekend heeft heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

 

Bestuur MHC Hoevelaken
 
 
PS.

Loes hield van veldbloemen. 

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op maandag 17 november om 12.30 uur bij Crematorium Amersfoort, Dodeweg 31 te Amersfoort.

Na deze plechtigheid heft de familie graag tussen 14.30 en 16.00 uur met u het glas op het leven van Loes bij haar vertrouwde Mixed Hockey Club Hoevelaken, Weidelaan 31 te Hoevelaken.

 
 
 
 
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Save de date

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter