banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Scoren voor Kapoentje

Nieuws afbeelding 4-11-2014
Op 22/23 november a.s. gaan wij scoren voor Kapoentje. In het kader van Maatschappelijk Ondernemen heeft MHCH besloten om een ‘goede doelen actie’ te organiseren voor de Stichting Sinterklaas Kapoentje.

Deze stichting maakt het mogelijk pakjesavond te vieren voor kinderen die in een lastige financiële situatie opgroeien. Sinterklaas Kapoentje is actief in onze regio Eemland. De stichting regelt nieuwe, door het kind zelf uitgekozen, cadeautjes van een echt verlanglijstje. Op pakjesavond wordt dit op feestelijke wijze bij het gezin thuisgebracht. Wij willen Sinterklaas Kapoentje graag bij dit geweldige doel helpen.

Hoe gaan wij dat doen? Op 22/23 november gaan wij Scoren voor Kapoentje. Wij vragen de teams om deze dagen zoveel mogelijk doelpunten te maken! Laat je sponsoren door je familieleden, vrienden en/of buren. Voor elk gemaakt teamdoelpunt vraag je 1 euro. Vier doelpunten is dus 4 euro per sponsor. Verder kun je met je team zelf, ook nog leuke acties bedenken om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Zo helpen wij mee aan een onvergetelijke pakjesavond voor kinderen, die de Sint anders aan zich voorbij zien gaan. Voor het team dat het meeste geld inzamelt heeft de Stichting een leuke teamverrassing!

Neem voor meer informatie contact op met de activiteitencommissie of met de Stichting Sinterklaas Kapoentje op 06-21809950. Ook kun je kijken op www.sinterklaaskapoentje.org

 

Gerelateerde nieuwsberichten

De competitie gaat weer beginnen

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter