banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Kun je klussen, klus dan mee!

6-10-2014
Zaterdagochtend 18 en 25 oktober worden er weer diverse grote en kleine klusjes gedaan in en rond ons clubhuis. Van het vastzetten van loszittende kastdeuren, vervangen van kapotte lampen en vegen & schrobben van de ruimte tot aan het snoeien van het groen en schilderen van de buitenwanden.

Een groep van 9 enthousiaste ouders helpen jaarlijks een paar ochtend mee om dit allemaal gedaan te krijgen zodat u en uw kinderen een fijne hockeybelevenis kunnen hebben tijdens training en thuiswedstrijd.

Maar hulp is altijd welkom en onder het motto "vele handen maken licht werk" (en dan is het ook snel allemaal klaar..) wordt hierbij de oproep gedaan je hiervoor ook aan te melden.En wees gerust.... als je een keer niet kan maken we er geen halszaak van!

Stuur een berichtje naar [email protected] en je ontvangt als de tijd daar is een email met de vraag of je tijd en gelegenheid hebt om mee te helpen.

Alvast bedankt!

Groet, de KlusKanjers
 

Gerelateerde nieuwsberichten

De competitie gaat weer beginnen

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter