banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Uitnodiging Heren Sevens 1 - 27 oktober 2023 vanaf 20.00 uur

Nieuws afbeelding 20-9-2023 Op vrijdagavond 27 oktober wordt er thuis gespeeld door de Heren Sevens 1.
Vanaf 20.00 uur start de gezelligheid en om 20.30 wordt de eerste wedstrijd van die avond gespeeld. Het zou natuurlijk geweldig zijn als jullie ze komen aanmoedigen!  Zoals jullie van dit team gewend zijn zorgen ze voor een fantastische feeststemming met goede muziek en een heerlijk hapje. De bar is

Lees meer

Vriendjes- en vriendinnetjestraining op maandag 9 oktober

Nieuws afbeelding 20-9-2023 Lijkt het je leuk om met een vriendje of vriendinnetje samen te hockey'en? Dan is nu je kans!
Op maandag 9 oktober is er weer vriendjestraining bij MHCH. 
Voor de kinderen tot met 8 jaar kan worden meegetraind van 16.45 – 18.00 uur.  De kinderen in de leeftijd van 9 en 10 jaar trainen van 17.45 – 19.00 uur.

Lees meer

Help mee en stem op MHC!

Nieuws afbeelding 6-9-2023  
Stem op MHCH tijdens de Rabo ClubSupport actie!
Iedereen verdient een plek waar je altijd welkom bent. Waar je jezelf kunt zijn en elkaar sterker maakt. Ongeacht afkomst, kleur, geaardheid, geloof, beperking of leeftijd. Clubs en verenigingen zijn zulke plekken. Van sport, hobby tot kunst en cultuur. En dat moet zo blijven. Daarom helpt Rabo ClubSupport lokale verenigingen

Lees meer

Kampioensweekend bij MHCH!

Nieuws afbeelding 5-6-2023 Afgelopen zaterdag vond er, zowel op zaterdag, als op zondag een ongekend feestje plaats bij MHC Hoevelaken!

Lees meer

Heren Sevens 1 - een vriendenteam wat kampioenwaardig blijkt!

Nieuws afbeelding 1-6-2023 De mannen van heren Sevens 1 flikken het gewoon weer! Na hun promotie vorige periode vanuit de 2e klasse zijn ze nu kampioen geworden van de 1e klasse. Wat een enorme prestatie voor dit mooie team. Hun drive om te winnen is groter dan ooit!

Lees meer

Sportminded - Hockey- en voetbalsponsoren welkom bij Serva Volvo Nijkerk

Nieuws afbeelding 17-5-2023  
Voor de negentiende keer in bijna veertien jaar hebben de sponsorcommissies van sc Hoevelaken en de Mixed Hockey Club Hoevelaken een avond mogen organiseren voor hun belangrijkste sponsoren. Onder de naam Sportminded Hoevelaken, waarin ook de Rabobank Eemland Amersfoort participeert, werden de genodigden woensdag 10 mei 2023 ontvangen bij Serva Volvo Nijkerk, zelf één

Lees meer

Terugblik paasclinic 8 april

Nieuws afbeelding 11-4-2023 Wat was het prachtig weer tijdens de paasclinic afgelopen zaterdag.

Er werd door Bovelander een waar circuit opgesteld waardoor er op verschillende (spel)onderdelen is getraind. Zo werd er bijvoorbeeld gewerkt aan de conditie tijdens het "mijnenvegen". Er werd getraind op verschillende spelsituaties en er was een knotshockey arena.

Lees meer

Werf een nieuw lid en scoor een tegoedbon bij van Duinkerken!

Nieuws afbeelding 6-4-2023 We hebben sinds dit seizoen een speciale aanbrengactie! Als je een nieuw jeugdlid aanbrengt bij MHCH krijg je een tegoedbon bij van Duinerken van maar liefst € 30,-! De voorwaarden die hieraan verbonden zijn: - het lid moet zich inschrijven voor een  jongste jeugd, jeugd of jong senioren (funkeys t/m 25 jr) team - het moet een nieuw lid zijn - ook als het lid zich tijdens het

Lees meer

Uurtje over?

Nieuws afbeelding 27-3-2023 Heb jij af en toe een uurtje over en vind je het leuk om meer mensen te leren kennen? Misschien kun je één van de clubcommissies ondersteunen.

Lees meer