banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Opzeggen lidmaatschap

U kan uw lidmaatschap beĆ«indigen door het versturen van een e-mail aan de ledenadministratie van MHCH ([email protected]).

- De opzegging van uw lidmaatschap moet uiterlijk 1 mei voorafgaande aan het nieuwe seizoen door de ledenadministratie ontvangen zijn.
- U ontvangt een bevestiging (per email) van de opzegging (als u geen bevestiging heeft ontvangen betekent dit dat uw opzegging niet door de ledenadministratie is ontvangen).
- Indien de opzegging van uw lidmaatschap na 1 mei voorafgaande aan het nieuwe seizoen plaatsvindt, wordt het volledige contributie bedrag voor het nieuwe seizoen in rekening gebracht.

Coulance regeling
Het lidmaatschap dient altijd schriftelijk opgezegd te worden voor 1 mei voorafgaand aan de start van het nieuwe hockeyseizoen. Indien het opzeggen na 1 mei gebeurt dient het lid de volledige contributie te betalen. 

Conform de statuten is het bestuur verplicht deze contributie te innen. Het bestuur kan echter - eveneens conform de statuten - in uitzonderlijke gevallen coulance betrachten met betrekking tot de (tijdelijke) opzegging van het lidmaatschap. 
  • Coulance is met uitzondering van de afdracht die MHCH doet aan de bond.
  • Coulance wordt altijd achteraf verleend, dus pas wanneer het lidmaatschapsgeld is voldaan. 
Om hierin zo transparant en objectief mogelijk te zijn heeft het bestuur een richtlijn opgesteld. Het gaat hierbij dus om een richtlijn, wat betekent dat leden hier verder geen rechten aan kunnen ontlenen.