banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Keepers


Keeperstrainers
MHCH verzorgt voor alle jeugdleeftijden keeperstraining, zodat ze op zaterdag voorbereid zijn op wat er op ze afkomt.
Er is altijd een ervaren trainer aanwezig, die de keepers tips kan geven en uit eigen ervaring mee kan nemen in alles wat het keepen zo mooi maakt.

Jongste jeugd
In het eerste keepers-trainingsblok komt de jongste jeugd trainen. Dit zijn keepertjes en keepstertjes die nog geen vaste keepers zijn, en die bij toerbeurt op het goal staan tijdens de wedstrijd. Hierbij worden ze begeleid in het kennismaken van het keepen.

Junioren
In het tweede keepers-trainingsblok trainen de junioren, in dit uur worden ze intensief begeleid door trainers die hier ervaring mee hebben. Dit zijn wel vaste keepers. 

Het belangrijkste tijdens deze 2 trainingen is dat de keepers veel balcontacten maken waardoor ze de specifieke technieken die nodig zijn voor het keepen kunnen trainen.

Zaalcompetitie
Tijdens de winterstop is er de zaalcompetitie, tijdens deze zaalcompetitie is er ook speciale training voor de vaste keepers. Tijden worden tegen die tijd bekend gemaakt.

Keepersuitrusting
Aan het begin van het seizoen worden de keepersuitrustingen uitgedeeld.

Shootout competities
Als er gedurende het seizoen shootout competitie mogelijkheden zijn dan worden die met de keepers gedeeld. Ook wordt er jaarlijks gegeken of er meegedaan kan worden aan de nationale shootout competitie. Ook tijdens trainingen worden keepers bekend gemaakt met shootouts en wordt hier actief op getraind.