banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Keepers


Keeperstrainers
  • Enrico van Delden, oude speler veteranen B, oud keeper H1
  • Ron Heeres, oud keeper veterane L 
  • Floor Wijngaard speler veteranen L en oud keeper. 
  • Ondersteuning door Hugo Peeters keeper H1 en Fabienne Bos keepster MA1.
MHCH probeert voor alle jeugdleeftijden op dit moment keeperstraining te verzorgen zodat ze op zaterdag voorbereid zijn op wat er op ze afkomt. 

Jongste jeugd
Vanaf 18.30 uur tot 19.30 uur komt de jongste jeugd trainen. Dit zijn keepertjes en keepstertjes die nog geen vaste keepers zijn, en die bij toerbeurt op het goal staan tijdens de wedstrijd. Hierbij worden ze begeleid in het kennismaken van het keepen.

Junioren
Om 19.30 uur trainen de junioren tot 20.30 uur, in dit uur worden ze intensief begeleid door trainers die hier ervaring mee hebben. Dit zijn wel vaste keepers. 

Het belangrijkste tijdens deze 2 trainingen is dat de keepers veel balcontacten maken waardoor ze de specifieke technieken die nodig zijn voor het keepen kunnen trainen.

Zaalcompetitie
Tijdens de winterstop is er de zaalcompetitie, tijdens deze zaalcompetitie is er ook speciale training voor de vaste keepers. Tijden worden tegen die tijd bekend gemaakt.

Keepersuitrusting
Aan het begin van het seizoen worden de keepersuitrustingen uitgedeeld.

In 2016 hebben we meegedaan met de nationale shootout competitie en dat zal in 2017 een vervolg krijgen. Daar besteden we ook specifieke aandacht aan.