banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Over ons

Mixed Hockey Club Hoevelaken is dé hockeyclub van Hoevelaken. De club met twee prachtige velden, een oefencourt en gezellig clubhuis ligt prachtig aan de rand van Hoevelaken. De club is in 1975 opgericht en sindsdien een verbindende factor in het dorp. Wij zijn een echte familieclub, waar ambitie én gezelligheid hand in hand gaan. Een plek waar sportieve prestaties worden gevierd en vriendschappen worden gesloten. We vinden het belangrijk dat onze spelers op een veilige en prettige manier trainen, hun prestaties kunnen verbeteren en met het team en trainers de schouders eronder zetten. Het gezellige clubgebouw biedt spelers en bezoekers drinken en snacks tegen een schappelijke vergoeding. En is regelmatig het decor van een teamborrel, thema feest of pubquiz. Ook worden er leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd zoals de jaarlijkse Halloweentocht. Heb je al eens gehockeyd en wil je de stick weer oppakken? Of heeft je kind het zwemdiploma binnen en mag het nu een sport kiezen? Iedereen mag eerst drie keer gratis meespelen, voordat je moet aanmelden. Probeer het uit en de kans is groot dat je blijft hangen….!

Mixed Hockey Club Hoevelaken is dé hockeyclub van Hoevelaken. De club met twee prachtige velden, een oefencourt en gezellig clubhuis ligt prachtig aan de rand van Hoevelaken. De club is in 1975 opgericht en sindsdien een verbindende factor in het dorp.

Wij zijn een echte familieclub, waar ambitie én gezelligheid hand in hand gaan. Een plek waar sportieve prestaties worden gevierd en vriendschappen worden gesloten. We vinden het belangrijk dat onze spelers op een veilige en prettige manier trainen, hun prestaties kunnen verbeteren en met het team en trainers de schouders eronder zetten.

Het gezellige clubgebouw biedt spelers en bezoekers drinken en snacks tegen een schappelijke vergoeding. En is regelmatig het decor van een teamborrel, thema feest of pubquiz. Ook worden er leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd zoals de jaarlijkse Halloweentocht.

Heb je al eens gehockeyd en wil je de stick weer oppakken? Of heeft je kind het zwemdiploma binnen en mag het nu een sport kiezen? Iedereen mag eerst drie keer gratis meespelen, voordat je moet aanmelden. Probeer het uit en de kans is groot dat je blijft hangen….!