banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Bestuur

Het Bestuur van Mixed Hockey Club Hoevelaken bestaat momenteel uit zes personen. Elk met een eigen verantwoordelijkheidsgebied.

Zo is de Technische Commissie (TC) verantwoordelijk voor de wedstrijden, trainingen en selectie. De feesten en partijen worden door de Evenementen Commissie (EC) georganiseerd en de velden en de accommodatie door de Beheer Commissie (BC). Communicatie loopt via het secretariaat evenals de contacten met de KNHB. De voorzitter geeft leiding aan de groep en is aanspreekpunt voor sponsoring en de ledenadministratie. De penningmeester zorgt er voor dat de keuzes die we maken passen binnen financiële kaders die we hebben geformuleerd.

Als team zijn we verantwoordelijk voor het gevoerde beleid, wat is geformuleerd in het beleidsplan 2016-2020. Dit plan geeft structuur en inhoud aan hetgeen we met de club willen bereiken.

Even voorstellen

Het bestuur van Mixed Hockey Club Hoevelaken bestaat uit de volgende functies en personen.


Hein Brans .

 Hein is onze penningmeester en speelt al jaren bij de Veteranen.

In deze rol is Hein verantwoordelijk voor een goede afstemming van inkomsten en uitgaven zodat we niet teveel uitgeven. Ook is het zijn ambitie om de lange termijn doelstellingen van de club mogelijk te maken.

Hein is ook al eens voorzitter geweest en getrouwd met Roos. Zijn kinderen (Madelief en Abel) spelen ook allebei bij MHCH. Naast zijn rol in het bestuur is Hein coach van het team van Madelief.

 

 

 Secretaris, Margo van Dijk

Margo beheert en zorgt ervoor dat de secretariële processen van de vereniging goed verlopen. Zij notuleert de bestuursvergaderingen en de algemene ledenvergaderingen. Ook onderhoudt zij contacten met de KNHB. En als je je een mailtje stuurt naar [email protected], dan is de kans groot dat je een persoonlijk antwoord krijgt van Margo.

Margo speelt in Veterinnen B en is getrouwd met Jeroen Lammertse (Veteranen B) en zij heeft 2 hockeyende zonen, Floris (16) en Pepijn (13).Penningmeester: vacature

Technische Commissie,
Olaf Steur

Olaf is als voorzitter van de TC verantwoordelijk voor alle hockey gerelateerde zaken. Van de werkzaamheden die de TC heeft zijn de wedstrijden, trainingen en teamsamenstellingen het meest zichtbaar. Het opleiden en monitoren van trainers, fluiters en coaches valt echter ook onder de TC.

Het samengaan van plezier, ontwikkelen en presteren geeft onze club een prachtige kleur.

Olaf speelt in Veteranen A, is getrouwd met Astrid en heeft een zoon (Seger) en een dochter ( Lousewies).Beheer: Menno Brauckmann

informatie volgt     

Activiteiten, Wendelien Ruitenberg

Wendelien is sinds 2018 verantwoordelijk voor alle gezelligheid en leuke feestjes op de club, maar ook voor alle hockey gerelateerde activiteiten

Wendelien keept in het Veterinnen B team en heeft twee zoons, Bruno en Oliver. Deze mannen hockeyen (nog) niet. Hierover lopen de gesprekken nog.   
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Klik hier voor de gehele agenda.

Twitter