banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Bar - regels

Als club hebben we ons natuurlijk ook aan de wettelijke regels met betrekking tot alcoholbeleid te houden. Daarom de regels even op een rij gezet.


Wat zijn de regels op het sportcomplex van MHCH?
  1. Wij schenken geen alcohol aan leden en bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar. 
  2. Barmedewerkers kunnen het legitimatiebewijs vragen aan jongeren die er jonger uitzien dan 25 jaar. Hierdoor kunnen we beter garanderen dat we geen alcohol verkopen onder de 18 jaar.
  3. Het zelf meenemen van alcoholische dranken is niet toegestaan, ongeacht de leeftijd.
  4. Een volwassene of jongere boven de 18 jaar mag geen alcohol kopen bij de bar en doorgeven aan een jongere die nog geen 18 jaar is. Mocht dit wel gebeuren zal het bestuur een sanctie opleggen aan de persoon boven de 18 jaar en de persoon onder de 18 jaar.
  5. Er worden geen kratten en/of pitchers bier verkocht op zaterdag.

De gemeente Nijkerk controleert of verenigingen zich aan de wet houden. De sportclubs kunnen een boete krijgen wanneer er toch alcohol verkocht wordt aan leden en bezoekers onder de 18 jaar. Ook kunnen jongeren onder de 18 jaar die op het terrein of in het gebouw van MHCH alcohol bij zich hebben (open of gesloten blikje of flesje) een boete krijgen. Zij hebben dan namelijk alcohol in hun bezit in de openbare ruimte en dat is strafbaar onder de 18 jaar.

MHCH ondersteunt de overheid bij het bevorderen van verantwoord alcoholgebruik. Dus bij MHCH geldt ook:  

Alcohol en verkeer gaan niet samen. 

 BOB=0% op!

 

Twitter