banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

TYPE LIDMAATSCHAP
  VOLLEDIG LID = Trainingen in teamverband en competitie TRIMLID = Trainingen voor (niet)hockeyers en geen competitie TRIMLID PLUS = Trainingen voor (niet)hockeyers en het spelen van maximaal 8 competitiewedstrijden per seizoen VRIJWILLIGER = (Ouders van) leden

 
   
PERSOONLIJK
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
CONTACT INFORMATIE
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
FINANCIEEL / CONTRIBUTIE
  De automatische incasso zal in november plaatsvinden. Het is mogelijk om in termijnen (maximaal 6) te betalen of in 1 keer. Word je lid na 1 oktober, dan zal de contributie in 1 keer van je rekening worden afgeschreven. Indien je onderstaande vraag met ja beantwoordt machtig je daarmee MHC Hoevelaken om tot wederopzegging de contributie van het MHCH-lidmaatschap automatisch ten laste van de hierna opgegeven bankrekening te incasseren. De hoogte van de contributie kun je vinden op www.MHCH.nl

 
   
   
 
   
 
ARBITRAGE
   
   
 
   
 
HOCKEY ACHTERGROND
   
WAT GA JE DOEN VOOR DE VERENIGING?
  Onze club drijft op vrijwilligers, er is dan ook altijd behoefte aan nieuwe vrijwilligers die de schouders zetten onder een klus/taak of zitting willen nemen in een commissie. Voor ouders van jeugdleden geldt dat naast de verplichte bardiensten en het rijden voor het team van je kind, nog minimaal aan één andere clubactiviteit naar keuze moet worden deelgenomen. Uit onderstaande voorbeelden van vrijwilligerswerk binnen MHCH kun je een keuze maken. Wij vragen u om minimaal voor 2 vrijwilligersactiviteiten te kiezen. Bij het kopje " anders" kun je een alternatief invullen.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.