banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Algemene Ledenvergadering

woensdag 6 november 2024   |   20:00 - 21:30   |   Alle coaches,Alle leden,Alle trainers,Alle vrijwilligers

Het bestuur nodigt alle MHCH-leden uit voor de Algemene Ledenvergadering op 6 november 2024 om 20.00u in het clubhuis. Tijdens deze ALV wordt het financieel jaar 2023-2024 afgesloten en wordt de begroting voor het seizoen 2024-2025 behandeld.

Tijdens deze ALV zal het bestuur ook een statusupdate geven over het opknappen van het clubhuis. Daarnaast komt er een voorstel voor nieuwe statuten, aangezien de huidige niet meer voldoen aan het nieuwe KNHB-bindingsmodel (waarbij leden ook direct lid zijn van de KNHB) en de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR). Ook is er een voorstel om nieuwe inschrijvingen na 1 april de rest van het seizoen gratis te laten meetrainen. Ten slotte zal er, naast de andere agendapunten, aandacht zijn voor enkele eervolle vermeldingen.

 

De ALV is dé plek waar je als lid invloed uit kunt oefenen op de koers die we als club varen. Met jouw stemrecht als lid kan je meebepalen welke besluiten de ALV wel en niet neemt. 

 

Vragen 

De agenda en bijbehorende stukken zijn beschikbaar in LISA Team (achter de login van de website via Club > Documenten > Bestuur-ALV). Als je vooraf al vragen hebt naar aanleiding van de stukken, dan kun je die tot uiterlijk 4 november stellen door een e-mail te sturen naar [email protected].

  

Hartelijke groet,

 

Hans-Christian, Klaas, Remco, Jan Willem, Henrik

Bestuur MHC Hoevelaken