banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Het nieuwe MHCH shirt is beschikbaar

Nieuws afbeelding 21-8-2014
Beste leden en ouders,

Het komende seizoen gaan we in het nieuwe MHCH shirt hockeyen. De nieuwe shirts zijn binnen bij Van Duinkerken en zien er geweldig uit.

Aan het einde van het vorige seizoen heeft (bijna) iedereen het nieuwe shirt gepast en voor degene die geen maat hebben opgegeven is een inschatting gemaakt. Op basis van deze inventarisatie van de maten zijn de shirts besteld. De shirts zijn nu binnen bij Van Duinkerken en kunnen door de MHCH leden na betaling van een eigen bijdrage worden afgehaald. De eigen bijdrage voor het nieuwe shirt bij de eerste aanschaf bedraagt € 20,- (incl. BTW). Dit is in overeenstemming met hetgeen is besloten tijdens de laatste ALV. Deze prijs voor de eerste aanschaf zal gelden tot 8 september 2014.

Samengevat enkele praktische punten met betrekking tot de aanschaf van het nieuwe MHCH shirt:
  • Het shirt is verkrijgbaar bij Van Duinkerken in Hoevelaken (op de sport afdeling).
  • De eigen bijdrage voor het nieuwe shirt bij de eerste aanschaf bedraagt € 20,- (incl. BTW). Deze prijs voor de eerste aanschaf is geldig tot 8 september 2014.
  • Van Duinkerken heeft een overzicht met daarop de namen van de leden en per lid de opgegeven maat van het shirt.
  • Bij het ophalen/aanschaffen van het shirt wordt afgetekend welk lid zijn/haar shirt komt afhalen. Op deze manier weten we welke leden hun shirt hebben afgehaald en dat de juiste maat wordt meegegeven. Dus als je bij de sport afdeling kenbaar maakt dat je jouw MHCH shirt komt afhalen zijn de medewerkers van Van Duinkerken bekend met deze werkwijze.
  • Haal je shirt op tijd bij Van Duinkerken op! In het nieuwe seizoen speelt de hele club wedstrijden in het nieuwe shirt. Oude shirts worden niet meer toegestaan. De eerste oefenwedstrijden staan gepland voor 30 augustus, dus zorg dat je op tijd je shirt hebt opgehaald.

Team leden JA1:
De team leden van JA1 hadden het nieuwe shirt al en hebben dat ingeleverd om het shirt van het MHCH logo te voorzien. Deze shirts zullen via de coach weer terugkomen bij het team en deze leden hoeven hun shirt niet op te halen bij Van Duinkerken.

Vaste keeper:
Als je vaste keeper bent van het team heb je de keuze een MHCH shirt aan te schaffen of niet. Die keuze is aan jou.

Nieuwe leden:
Voor nieuwe leden die lid zijn geworden na de inventarisatie van de shirt maten, heeft Van Duinkerken een voorraad shirts in verschillende maten beschikbaar zodat ook deze leden hun shirt voor het nieuwe seizoen kunnen aanschaffen tegen de hierboven genoemde eigen bijdrage.

Mocht je nog vragen hebben wat betreft de aanschaf van de shirts, stel ze gerust en stuur dan even een email naar kleding@mhch.nl.

De sponsorcommissie.
 

Twitter