banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Een nieuw seizoen, een nieuw shirt

29-6-2014
Beste leden en ouders,

Zoals jullie hebben kunnen lezen in de eerdere mails en gemerkt hebben tijdens de "let’s stick together” dag wordt er hard gewerkt aan het vernieuwen van de shirts. Aan iedereen die inmiddels gepast heeft; hartelijk dank voor de medewerking! Het is erg soepel verlopen.

Tijdens het passen is het meerdere mensen al opgevallen dat dit gebeurde met een nieuw model shirt. Inmiddels is duidelijk dat volgend jaar inderdaad in geheel nieuwe shirts wordt gespeeld! Dat komt doordat het oude model niet meer in de aantallen kan worden geleverd die gewenst is. Ook hier heeft elk nadeel, zijn voordeel…

Onderstaand treffen jullie nog een aantal praktische zaken om het aanschaffen compleet te maken.
  • Normaal gesproken zijn de kosten van een nieuw shirt € 40,- Mede dankzij onze sponsoren en het feit dat we deze pas actie uitvoeren zal de eigen bijdrage bij deze eerste aanschaf € 20,- zijn (incl. BTW). Dit is in overeenstemming met hetgeen is besloten tijdens de laatste ALV. Na 8 september zullen de shirts € 33,- kosten.
  • Hoewel we bijna de hele club langs hebben zien komen om te passen, is er een aantal leden (vooral senioren) die dat nog niet heeft gedaan
  • Om ook aan deze leden de gelegenheid te geven is aanstaande woensdag 2 juli in het clubhuis een pasmoment tussen 19.00 – 21.00 uur. Ook als u twijfelt aan de doorgegeven maat bent u welkom.
  • Op deze avond kunnen / moeten dan ook de nog niet ingeleverde shirts worden afgegeven.
  • Als woensdag niet mocht lukken kan donderdag 3 juli, vrijdag 4 juli en uiterlijk zaterdag 5 juli bij onze leverancier Van Duinkerken worden gepast.
  • De juiste maat kan dan doorgegeven worden via kleding@mhch.nl onder vermelding van: voornaam, achternaam, lidnummer en de maat. Dit kan uiterlijk tot en met zaterdag 5 juli
  • Na deze datum is er geen bestel mogelijkheid meer en is de maatverdeling definitief!!
  • Mensen die vragen hebben wat betreft de maten van de shirts of het wijzigen van een eerder opgegeven maat, kunnen die uiterlijk 4 juli richten aan kleding@mhch.nl.
  • Vanaf het nieuwe seizoen speelt de hele club wedstrijden in het nieuwe shirt. Oude shirts worden niet meer toegestaan.

Het uitleveren van de nieuwe mooie shirts en de betaling daarvan zal uiteraard voor het begin van het nieuwe seizoen gebeuren. Daarover in latere mails meer.

De sponsorcommissie.
 

Twitter