banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Let's Stick Together dag 2014 groot succes!

Nieuws afbeelding 29-6-2014

LET´S STICK TOGETHER DAG 2014 GROOT SUCCES!

De Let's Stick Together-dag vorige week zaterdag 21 juni was ook dit jaar weer een groot succes!

De opkomst was, vooral bij de jongere jeugdteams, uitstekend.

 

Het was prachtig om te zien hoe de kinderen al bij het hek werden opgevangen door twee keurige, in donkerblauw geklede, jongens van Heren1 om vervolgens in de nieuwe teamsamenstelling - door Heren1, Enrico van Delden en Ber Berkhout - op het veld te worden beziggehouden met leuke hockey- en andere kennismakings- activiteiten. Ook werden de nieuwe hockeyshirts gepast zodat de juiste maat kan worden besteld voor het komende seizoen, met dank aan Fleur de Leeuw!

 

De ouders zaten ondertussen bij elkaar in het clubhuis. Zij werden door de dames Veterinnen en Dames1 voorzien van verse koffie, thee en lekkers.

Veel ouders gaven aan het erg prettig te vinden om alvast te hebben kennisgemaakt met de andere ouders van het team. Er ontstonden gezellige gesprekken, werd soms al teamtactiek besproken en ook het samen rijden werd al spontaan afgesproken. Maar daar ging het uiteindelijk niet om….

 

De belangrijke teamtaken van coach en teammanager zijn voor volgend seizoen gelukkig bijna allemaal vervuld, zodat de teams van start kunnen gaan na de zomervakantie.

Veel ouders hebben aangegeven wel hun steentje te willen bijdragen aan het draaiende houden van onze prachtige vereniging. Zij hebben hun naam achter één van de vele  clubtaken gezet: spelregelcursus, barcommissie, feesten- en hockey-evenementen organisatie, communicatiecommissie, sponsoring, incidentele klussen etc.. Geweldig!

Er wordt binnenkort door de betreffende contactpersoon/commissie met iedereen contact opgenomen voor een eerst afspraak.

 

Er komt héél wat bij kijken om een club te laten draaien en MHC Hoevelaken is trots op het grote aantal vrijwilligers dat ieder jaar weer klaar staat om er een geslaagd hockeyseizoen van te maken.

 

Als dank aan alle actieve vrijwilligers die zich afgelopen seizoen hebben ingezet werd, na de huldiging van de kampioenen MC1 en Veteranen L, een overheerlijke tapas barbecue aangeboden.

 

  Bekijk de prachtige en veelzeggende foto’s van de nieuwe teams, de LST-dag, de huldiging en de barbecue in het fotoalbum op de site:  http://www.mhchfotoboek.nl/#!album-84.  (maag de verantwoordelijke taken verdeeld die bij het hockey horen. Niet alleen de coaches en team managers maar ook de andere functies zoals fluiten, bar, activiteiten en andere commissie leden zijn gevonden vandaag. Er komt heel wat bij kijken om een club te laten draaien en MHC Hoevelaken is trots op het groot aantal vrijwilligers die ieder jaar weer klaar staat om er een gezellig seizoen van te maken. Ondertussen werden de teams bezig gehouden door de heren van Heren 1.et dank aan Bart Hulst en ook aan Piet van Lieshout en Annemarie Schipperijn)

 

Tot slot: teams van J8E2 en JD1, bedankt voor de schitterende collage van jullie bezoek aan het WK Hockey in Den Haag ter ere van het winnen van de prijs voor Sportiviteit en Respect! Hij heeft al een mooi plekje in het clubhuis gekregen.

 

Voor wie nog vragen heeft over de Let’s Stick Together dag en/of de (ingevulde) vacatures: mail naar Ellen Imhof: vrijwilligerscoordinator@mhch.nl.

 

Namens het bestuur van MHCH

Frank Verhulst, voorzitter

IEDEREEN BEDANKT VOOR DE (VRIJWILLIGE) INZET TIJDENS DE LST DAG!

 

MET ALLE NIEUWE VRIJWILLIGERS ZAL HET DRUK WORDEN OP DE BBQ VOLGEND JAAR…. J

 

HELE FIJNE ZOMERVAKANTIE EN TOT IN SEPTEMBER!

 

 

 

Twitter