banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Hartelijke hulp van gemeente en Tiggelaven Groenbeheer in het kader van NL Doet

Nieuws afbeelding 22-3-2014

NL Doet is een initiatief van het Oranjefonds om vrijwilligerswerk te stimuleren. De gemeente Nijkerk bood aan om dit jaar bij ons te klussen. Vorige week kregen we hulp van burgemeester Renkema en wethouder de Graaf . Afgelopen vrijdag kwamen 9 jonge Nijkerkse ambtenaren en de gemeentesecretaris Mathilde Haalstra ons helpen.

Na warme appeltaart werd er flink de handen uit de mouwen gestoken: de verlichting in de hal is vervangen, de binnendeuren in de hal zijn opnieuw geverfd, het plafond in het clubhuis is plaatselijk opnieuw gewit, wanden gepoetst, de hesjes zijn hersteld (alle losse elastieken), de straatkolken geschoond, de dakgoten ontdaan van bladeren, kleedkamers opgeruimd, de netten van de goals gecontroleerd/bevestigd en reclameborden gewassen. Naast hulp van de gemeente heeft Tiggelaven Groenbeheer in het kader van NL Doet het grasveld en alle bermen langs de paden gemaaid.

Gemeente Nijkerk en Tiggelaven Groenbeheer: in een woord ‘geweldig’.

 

Twitter