banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Geef de wensen voor je team voor seizoen '19-'20 door!

Nieuws afbeelding 23-4-2019
Het is alweer april: nog een paar wedstrijden en voor je het weet is het seizoen ‘19-’20 alweer voorbij. De Technische Commissie (TC) is dan ook begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.
 
De nieuwe teamindelingen zijn altijd weer een hele puzzel. Voor de nieuwe teams ontvangen wij veel relevante informatie van trainers, coaches en teammanagers. Daarnaast observeert de TC ook tijdens trainingen en wedstrijden. Maar wat we niet uit deze informatie kunnen halen, is JOUW voorkeur voor een nieuwe team. 
 
Invullen voor 15 mei
Daarom vragen we het aan IEDEREEN: heb je een voorkeur m.b.t. de teamindeling van seizoen ‘19-’20, geef dit dan voor 15 mei aan ons door te geven via dit online formulier  Je hebt de mogelijkheid om 1 of 2 namen door te geven van leden waarmee je het komende seizoen het liefst in een team wilt spelen. Door deze beperkte keus vergroten we de kans dat dit kan lukken. Ook eventuele aanvullende informatie over je wensen voor ‘19-’20 kun je hier aangeven.
 
LET OP: we gaan ons best doen, maar we kunnen helaas geen garanties geven dat alle voorkeuren ingewilligd kunnen worden.

Met sportieve groet,
MHCH Technische Commissie

Met vragen kun je mailen naar TC@mhch.nl
 

Twitter