banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Update Halloweentocht 3 november

Nieuws afbeelding 10-10-2018

Update: wil je nog meedoen met de Halloweentocht van a.s. zaterdag 3 november! Je kunt je nog inschrijven tot uiterlijk 31 oktober! Doe wees er snel bij
Hou je vast en huiver....het is weer bang aftellen naar de jaarlijkse Halloweentocht die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 3 november bij MHCH! Kom jij ook lekker spoken en griezelen? Kleed je eng aan, schminken hoort er natuurlijk ook bij en jaag iedereen de stuipen op het lijf. Of worden jouw de stuipen op het lijf gejaagd en ren je gillend weg? 


Voor wie: Funkeys, Benjamins, E, F, en D-jeugd.

Locatie: MHCH clubhuis en omgeving.

Datum: zaterdag 3 november. 

Starttijd: Afhankelijk van de opkomst wordt er in 2 of 3 groepen gestart. De eerste groep met de jongste deelnemers vertrekt in ieder geval om 18.00 uur (de tocht is dan minder eng). Jouw starttijd laten we weten zodra de groepen zijn ingedeeld.

Dresscode: Griezelig verkleed, bedenk iets engs/moois met je hele team! 

Niet vergeten: neem een zaklamp mee. 


Inschrijven

Zin in deze griezelgezellige tocht? Schrijf je dan uiterlijk vóór 31 oktober via het inschrijfformulier: https://goo.gl/forms/Jr1o5Jp7yzOwwtC03


Op dit formulier kun je ook aangeven of je broertjes/zusjes meeneemt of dat een van je ouders, opa's of oma's  etc wellicht je groep wilt begeleiden. 

 

Twitter