banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Maak kennis met Hoevelaken TX1

Nieuws afbeelding 3-10-2018

MHCH is vorige maand voor het eerst gestart met de Trimcompetitie Midden Nederland. Sinds die tijd heten de trimmers van Hoevelaken: Hoevelaken TX1 en zijn we terug te vinden in de standenmotor! Wat een eer voor een groepje dat precies 10 jaar geleden is begonnen met enkele enthousiaste trimmers. Wat betreft de competitie hebben we het best zwaar; we zijn namelijk ingedeeld in klasse 1B. Dat betekent dat we heel snel heel veel leren, maar genoegen moeten nemen met een verliespartij. Alhoewel 3-0 uit tegen het veel sterkere Gooische TX1 en eenzelfde uitslag thuis tegen Amersfoort TX1 thuis zeker niet slecht te noemen is. Daarbij moeten we eerlijk toegeven dat we de beste keeper van midden Nederland hebben: Floor. Met katachtige reacties weet hij veel ballen uit het doel te houden. Na de winter vindt de herindeling plaats waarbij we meer gelijkwaardige tegenstanders treffen.

 

Lees hieronder nog even de reactie van Amersfoort TX1 over de laatste wedstrijd:

 "Ik kan de korte terugblik van Wim helemaal onderschrijven: gezellig, sportief, lekker, goed verzorgd, top! 

We hebben ons best gedaan om beide teams aan spelen te laten toe komen - ondanks krachtsverschil van beide teams positieve reacties gekregen over het plezier in de wedstrijd - en  dan is een avond al snel geslaagd . Dank voor de gastvrijheid en de heerlijke 3e helft.”

 

Heb je ook zin om de stick op te pakken en je aan te sluiten bij de trimhockeyers van Hoevelaken? Meld je dan aan als trimlid of kom een keer kijken op de maandagavond. Dan trainen de trimmers onder leiding van Ton, Remco en Wim op Veld 2 van 20:30-22:00 uur. Toch even meer weten? Kan ook, neem dan contact op met Wim Tjaberinga via wim@tjaberinga.com.

 

Twitter