banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

MHCH aangesloten bij Trimhockeycompetitie Midden Nederland

Nieuws afbeelding 7-9-2018
MHCH is 10 jaar geleden al begonnen met trimhockey. Begonnen als een kleine groep fanatieke beginners en meer ervaren hockeyers die niet iedere week competitie wilden spelen maar wel lekker wilden hockeyen. Inmiddels is de groep uitgegroeid tot meer dan 25 trimmers, die iedere maandag van 20:30 tot 22:00 onder begeleiding van Remco, Ton en Wim bezig zijn met hockey. 

De afgelopen jaren werd er af en toe sportief de degens gekruist met de trimmers van Leusden en Nijkerk. En meer dan regelmatig met succes voor de trimmers van Hoevelaken!   Dit jaar hebben de trimhockeyers van MHCH zich daarom aangesloten bij de Trimcompetitie Midden Nederland. Een groeiend evenement waarbij eder jaar 10 wedstrijden worden gespeeld: 5 in het najaar en 5 in het voorjaar. En daarnaast ook nog een zaalcompetitie! Het slotfeest – oftewel de zogeheten de play-off – schijnt een fenomeen te zijn! 

Wil je meedoen?
Voor wie dit klinkt als muziek in de oren? Of vind je het leuk om gewoon lekker vrijblijvend te gaan hockeyen zonder deel te nemen aan deze competitie? Kom dan eens kijken op maandagavond. Meer weten? Mail dan naar wimhockey@tjaberinga.com.
 

Twitter