banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Vacatures vrijwilligers '18-'19

Nieuws afbeelding 18-6-2018
Naast de verschillende teamtaken, zoals teammanager, coach en meerijden naar de wedstrijden zijn er ook vrijwilligers nodig om de vereniging draaiende te houden. De zogenaamde verenigingstaken.  

Tijdens de LST-dag zullen de diverse commissies zich aan de ouders voorstellen. Aarzel niet om deze mensen ook aan te spreken wanneer een van de vacatures je aanspreekt.  Maar ook wanneer je geen vacature ziet en toch graag mee wilt helpen, meld je dan. Heel graag zelfs. Want hoe meer handen, hoe lichter het werk!

 
(klik op de functienaam voor de uitgebreide vacaturebeschrijving)

Technische commissie
Contactpersoon: Olaf Steur
tc@mhch.nl 

SPOED:

Zaalhockey commissie

(2 personen)

Verantwoordelijk voor het organiseren van de zaalhockey competitie voor MHCH inclusief het inhuren van zaalruimte, inschrijven van de team, maken van het trainingsschema en trainers.

Tijdsbesteding: in het algemeen 1-2 uur per week tijdens de voorbereiding (september – november) en 1 uur tijdens de competitie. (december – februari).

Arbitrage commissie

(1 of 2 personen)

Begeleiden van de Arbitrage zaken zoals junior scheidsrechters begeleiden, CS+ opleiding en clubscheidsrechters opleiden.

Tijdsbesteding: 2 uur per week.

Beheer- en Bar commissie
Contactpersoon: Edgar Eggen
bar@mhch.nl

Klusteam enthousiasteling

 

We kunnen altijd een paar extra handen gebruiken om onze mooie club in goede conditie te houden: schilderen, snoeien, schroeven, slepen, opruimen, vegen, ophangen, boren, repareren.

 Tijdsbesteding: ongeveer 6 uur per kwartaal.

Handige handjes

Extra handjes 1 of 2 zaterdagen en ± 2 vrijdagavonden per jaar.

Barcommissaris

De barcommissaris is de ‘spil’ rond het reilen en zeilen van de bar. Tevens kan meegedacht worden over de opzet van een nieuwe keuken, maar ook nieuwe ideeën over de inrichting van de bar of het assortiment zijn zeer welkom.

Horeca ervaring is pré maar geen vereiste.

Tijdsbesteding: circa 2-3 uren per week gedurende het speelseizoen.

Communicatie commissie
Contactpersoon: Klaas Waslander
communicatie@mhch.nl

Kanjers in communiceren

(2 personen)

Online communicatie, website en social media berichten verzorgen, fotomateriaal verwerken, nieuwsbrieven verzorgen, teksten bedenken / redigeren, lokale perscontacten.

Tijdsbesteding:  gemiddeld 1 uur per week; ook projecten mogelijk.

Feest- en activiteitencommissie
Contactpersoon: Henk de Boer
meedoen.mhch@gmail.com

Diverse projecten Zie overzicht projecten activiteitencommissie.
 

Twitter