banner3.jpg banner_clubhuis.jpg banner_keeper.jpg header3.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Zaalhockey kick-off 16 november

Nieuws afbeelding 16-10-2017

Op donderdagavond 16 november is de jaarlijkse informatie-avond voor coaches en teammanagers voor het komend zaalhockey seizoen in het Sportcafe van de Slag in Hoevelaken. Hier worden de ins en outs van het zaalhockey uitgelegd. Ook is Van Duinkerken op deze avond aanwezig voor de verkoop van zaalhockey benodigdheden. De avond ziet er als volgt uit: 


18:30 - 20:00 uur: Zaalhockey markt 

Voor het zaalhockey is een handschoen verplicht, wij raden aan om een handschoen met dichte vingers te gebruiken. Ook is een zaalhockey stick verplicht en natuurlijk sportschoenen voor binnen met een lichte zool. Dit kunnen gewone gymschoenen zijn die ook tijdens school worden gebruikt.

De zaalhockey markt wordt mede mogelijk gemaakt door Van Duinkerken. Uiteraard nemen ze ook alle andere sportkleding en hockey spullen mee.


20:00 - 21:15 uur:  Informatie-avond

Om goed voorbereid het seizoen te starten, nemen we nog even alle aspecten van het zaalhockey door tijdens de presentatie. De presentatie is met name voor de coaches en teammanagers van alle zaalteams. Andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook van harte welkom.


Vragen? Mail naar zaalhockey@mhch.nl.


Tot donderdag 16 november!

 

Twitter