banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Update: Halloweentocht zaterdag 28 oktober

Nieuws afbeelding 20-10-2017
UPDATE: inschrijving nog even verlengd. Schrijf je snel in!!

Kom jij ook lekker spoken en griezelen? Kleed je eng aan, schminken hoort er natuurlijk ook bij en jaag iedereen de stuipen op het lijf. Of.......wordt jou de stuipen op het lijf gejaagd en ren je gillend weg ?! MHC Hoevelaken organiseert de grootste en engste griezelspeurtocht van Hoevelaken! Wegens groot succes, komt DE spannendste avond van het hockeyseizoen terug.  

Voor wie: Funckeys, Benjamins, E, F, en D jeugdleden van MHCH
Locatie:  MHCH clubhuis en omgeving
Datum: zaterdag 28 oktober 
Starttijd: Er wordt gestart in 2 groepen: de eerste start om 18.00 uur (de jongste deelnemers), de 2e om 19.00 uur. Jouw starttijd laten we weten zodra de groepen zijn ingedeeld.
Dresscode: Griezelig verkleed

NIEUW DIT JAAR: een "creepy” prijs voor degene met het beste kostuum. En ook het beste verkleedde team krijgt een verrassing.

En onder het motto ‘nu we er toch zijn’ kunnen de ouders met de broertjes en zusjes tijdens en na de speurtocht van de kinderen, genieten van een hapje en drankje! Voor de broertjes en zusjes zijn er knutselactiviteiten of een spannende kinderfilm. 

Inschrijven
Schrijf je snel in, maar uiterlijk vóór 23 oktober via het inschrijfformulier https://goo.gl/forms/xr3BJc6nwTmAuLxV2
 

Twitter