banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Spelregelexamen 23 oktober

Nieuws afbeelding 15-10-2017
Alle eerstejaars B en alle junioren A/B en senioren die hun scheidsrechterskaart nog niet hebben gehaald, worden ook dit jaar weer uitgenodigd voor deelname aan het spelregelexamen.

Het spelregelexamen vindt plaats op maandag 23 oktober om 20:00 uur in het clubhuis van MHCH.

Coaches, teammanagers, ouders
Coaches en teammanagers zien wij graag aansluiten bij deze groep. Ook enthousiaste ouders kunnen zich hiervoor opgeven (dit verplicht u niet tot fluiten van wedstrijden). Interesse…stuurt u een e-mail naar: mhchspelregelcursus@gmail.com.

Voorbereiding
Via het e-learning programma "Opleiding Clubscheidsrechter” van de KNHB kunnen zij zich thuis voorbereiden op deze avond. Iedereen uit de bovengenoemde doelgroep heeft al de link naar dit programma iontvangen. Is dit niet het geval laat het ons weten: mhchspelregelcursus@gmail.com.

Vragenuurtje
Vooruitlopend op het examen is er op maandag 9 oktober om 20:00 uur een gloednieuwe presentatie en vragenuurtje over het examen, met tips en tricks. Mocht je nog vragen en/of onduidelijkheden hebben met betrekking tot het examen, dan is dat het moment om deze nog te kunnen stellen. Er wordt ook een proefexamen behandeld.
 

Twitter