banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Grote Club Aktie start 16 september

Nieuws afbeelding 14-9-2017
Ook dit jaar doet MHCH weer mee met de Grote Clubactie. Vorig jaar hebben we met deze actie een mooi bedrag verdiend: want 80% van de opbrengst gaat direct naar onze club. Afgelopen jaren heeft MHCH mooie dingen kunnen kopen: zoals de picknicktafels op het terras en de doeltjes voor het inspeelveldje. Allemaal dankzij jullie!


De actie start op zaterdag 16 september a.s.
Zaterdagochtend krijgen de thuis-spelende teams de lotenboekjes uitgedeeld. De overige teams krijgen de boekjes tijdens de training op maandag. We vragen alle kinderen van de F, E en D teams langs de deuren te gaan om loten te verkopen. Er zijn natuurlijk -net als voorgaande jaren- mooie prijzen te winnen voor de beste verkopers. En ook voor het team die de meeste loten verkoopt: dus moedig je team aan om mee te helpen! En lever jij als eerste een vol lotenboekje in, dan hebben wij een leuke verrassing voor je.

Waarvoor zamelen we dit jaar geld in?
Dat blijft nog een kleine verrassing :)

Hoe werkt het ?
Een lot kost 3 euro. MHCH ontvangt daarvan per lot € 2,40. De kinderen gaan niet met contant geld over straat: de Grote Clubactie incasseert de afgegeven machtigingen voor de verkochte loten.

MHCH doet mee via 2 verkoopmethoden:
  • Lotenverkoop via een eenmalige machtiging: hiervoor zijn verkoopboekjes beschikbaar. In ieder boekje zitten 20 formulieren. De koper kan één (of meerdere uiteraard!) lot(-en) kopen door zijn gegevens in te vullen op het formulier. Hij geeft hiermee een machtiging af, waardoor dus niet contant hoeft te worden betaald en de kinderen ook niet met contant geld over straat hoeven.
  • Online lotenverkoop: de koper vult op de website van de Grote Clubactie een éénmalige machtiging in voor het (aantal) gekochte lot(en). Klik hiervoor op deze link en vervolgens op de koop-button. De overige handelingen spreken voor zich.
Inleveren boekjes
Het boekje kan worden ingeleverd in de speciale inleverbox in het clubhuis. Deze staat in de hoek links van de bar. 

Is de uiterlijke inleverdatum van 11 november nog niet verstreken, dan kun je nog een nieuw boekje ophalen achter de bar en nóg meer loten gaan verkopen.

Uiteindelijk moeten alle boekjes (ook als ze niet vol zijn) in ieder geval uiterlijk op 11 november in de inleverbox worden gegooid. Je mag de boekjes ook altijd bij jouw coach of teammanager inleveren, dan zorgt die ervoor dat ze op de juiste plek terecht komen.
 

Twitter