banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Regel nu automatische incassering van contributie

Nieuws afbeelding 5-9-2017
Het moment van contributie betalingen breekt weer aan. Regel voor 25 september a.s. dat de contributie automatisch in 2 termijnen (half oktober en half november) wordt afgeschreven.

Vorig jaar is MHC Hoevelaken gestart met automatische incasso's. Een deel van onze leden betaalt inmiddels al automatisch. Maar een groot deel nog niet. Graag wil MHCH deze leden nogmaals de mogelijkheid geven om dit te regelen. 

Automatische incasso in 2 termijnen
Het automatisch incasseren houdt in dat het bedrag van de contributie in 2 termijnen van je bankrekening wordt afgeschreven. Je hebt er dus geen omkijken meer naar en betaalt het bedrag verdeeld over 2 maanden. Voor MHCH is er zo beter zicht op de inkomende geldstroom en wordt het innen van de contributies makkelijker. En het is zowel een tijdsbesparing voor jou als lid en ook zeker voor de vereniging.

Wat moet ik doen?
Alvorens MHCH kan incasseren is er een incasssomachtiging en een IBAN-nummer nodig; Jij als (ouder van een) lid geeft dit simpel en snel aan MHCH door: log in via de website www.mhch.nl en pas de betaalinformatie aan (lees de instructies). MHCH incasseert vervolgens het contributiebedrag in 2 termijnen (elke termijn 50%; half oktober en half november). Je ontvangt de contributienota eind september per mail.
 
De wijziging moet vóór 25 september zijn doorgevoerd in LISA. Wanneer dit niet lukt, zal de automatische incasso niet meer kunnen worden doorgevoerd.

Ik wil geen automatische incasso
Je hoeft hier verder geen actie voor te ondernemen. Je ontvangt één totaalnota, die je binnen 30 dagen moet betalen. Contributienota's zullen niet meer per post, maar per e-mail worden verstuurd.

Contributienota's per mail: is mijn e-mailadres nog correct?
Omdat de nota's vanaf dit jaar aan iedereen per mail worden verstuurd, is het belangrijk om te controleren of de e-mailadressen goed geregistreerd staan in LISA. 

Bij vragen kun je contact opnemen met contributie-inning@mhch.nl
 

Twitter