banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Opbrengst en prijzen Grote Clubactie

Nieuws afbeelding 3-4-2017
Het is alweer een tijdje geleden, maar we zijn het zeker niet vergeten!! Eind vorig jaar hebben veel jeugdleden van MHCH loten van de Grote Clubactie verkocht. In totaal zijn er 647 loten verkocht met een opbrengst van meer dan €1.500,- voor de club. Wat een mooi bedrag. Onze dank gaat dan ook weer uit naar alle jeugdleden die de moeite hebben genomen om met het boekje langs familie en bekenden te gaan. Want met dit bedrag worden 4 mini-doeltjes aangeschaft voor het nieuwe oefenveldje. 
 
Prijzen
Natuurlijk hadden we niet alleen ook prijzen voor het best verkopende lid, maar ook voor het best verkopende team. Afgelopen zaterdag 1 april zijn deze prijswinnaars verrast op de club.  Best verkopende lid is Julia Schouten (MD1) met maar liefst 51 loten: zij heeft daarmee een Grays hockeystick gewonnen met dank aan sponsor Van Duinkerken. Er waren 2 teams die een gelijk aantal loten heeft verkocht: zowel M8E2 als ook M6F1 hebben 98 loten verkocht! Beide teams zijn verrast met leuke prijzen.

De overige prijzen gaan naar: 
  • Eline Sleeking met 33 loten
  • Nora Vermeer met 32 loten
  • Jouke Holthuis was met 26 loten de beste jongen
  • Frederique vd Plasschaert was de eerste die een boekje heeft ingeleverd en ontving daarom ook een prijs. 
Heel veel plezier met jullie prijzen en we hopen dat het dit najaar jaar weer lukt om zoveel loten te kopen met de Grote Clubactie. 

De prijzen zijn gesponsord door Duo Duo en De Gillende Keukenmeid


 

Twitter